(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Nabestaandenmiddag Marea Uitvaart

Een mooie middag met een prachtige afsluiting

Gwendolyn Pieters
 - 
december 27 2017
 - 

Op zaterdag 5 november had Marianne van de Graaf van Marea-uitvaart een nabestaanden-middag georganiseerd. Er was die middag al een fotograaf aanwezig, dus mocht ik als relatie de middag beleven. Maar goed, ik ben toch echt een fotograaf in hart en nieren en heb dus met mijn huis-tuin-en-keuken-camera enkele plaatjes gemaakt. Wat ben ik blij dat ik ben geweest. De middag begon met kaarsjes aansteken voor degene die niet meer bij ons zijn en daarna een voorstelling van Taart met tranen, echt een hele mooie voorstelling, niet heel zwaar maar gewoon heel realistisch, over hoe iedereen rouw kan beleven, dat er geen goed of fout is maar voor iedereen anders.

Daarna had Marianne nog een verassing in de planning, haar onderneming bestond ook nog eens 10 jaar dus het was ook een klein beetje feest. Ik was heel erg benieuwd en wist niet wat we konden verwachten. Maar toen ik door de ramen gluurde zag ik het al! Het waren de Wi-Kan-Doe dragers! Ik had ze al eens op internet gezien maar nog nooit in het echt. Uiteraard heb ik foto's gemaakt maar kijk vooral naar mijn Facebook-live filmpje die hieronder staat! Dan pas kan je snappen hoe indrukwekkend het was om te zien!

Bedankt Marianne dat ik bij deze bijzondere middag aanwezig mocht zijn!

Tijdens de afsluiting heb ik ook een live-video via Facebook opgenomen, dan pas voel je echt hoe het was dus neem zeker even een kijkje! FACBEOOK LIVE

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram