(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bedrijfsreportage Middelburg

Wat een passie en gedrevenheid

Gwendolyn Pieters
 - 
maart 17 2018
 - 

Wat leuk dat ik een bericht kreeg van Sandra of ik een bedrijfsreportage wilde maken tijdens één van haar workshops. Sandra is een middelbare schoolvriendin van mij en inmiddels een buurvrouw van me. Superleuk om weer contact met elkaar te hebben. Sandra coacht met honden en je kan hier alles over lezen op haar WEBSITE. Ze gaf twee workshops enkele weken geleden en tijdens de eerste workshopavond mocht ik een sfeerimpressie maken. Wat een leuke groep en heerlijk om Sandra met zoveel passie over haar vak te horen vertellen! Bedankt Sandra! Ik heb genoten van deze avond!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram