(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bedrijfsreportage Vlissingen

Passie en gedrevenheid

Gwendolyn Pieters
 - 
juni 22, 2018
 - 

Sporten, voor mij meer een noodzakelijk kwaad dan dat je mij er een plezier mee doet. Maar voor Michel en Wesley van Labeur Lifestyle & Training is het gewoon hun werk! Echt heel veel respect! Ook voor degene die zich lieten afbeulen tijdens enkele mini-sessie tijdens deze bedrijfsreportage die ik mocht maken. Het geeft denk ik een mooie indruk met hoeveel passie deze heren hun werk doen en welke resultaten ze daarmee weten te behalen!

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram