Podcast

Goede voornemens

Half januari en dan nog een blog schrijven over het komende jaar en goede voornemens. Kan dat wel? Ach ik kwam er eerder nog niet aan toe en aangezien ik het leuk vind om mijn voornemens te delen maar ook om volgend jaar dit terug te kunnen lezen om te zien war er van terecht is gekomen doe ik het toch 😉 Allereerst natuurlijk de beste wensen voor jullie allemaal, dat 2017 jullie mag brengen wat je hoopt dat het brengt.

Ik vindt het heel erg fijn om in begin van het jaar een soort van doelen of wensenlijstje te maken. Ik ben er van overtuigd als je je doelen uitspreekt, de kans groter is dat ze waar worden. En aangezien 2017 een belangrijk jaar voor me moet worden is dat des te belangrijker. Dit wordt het jaar van erop of eronder. Kan ik gaan leven van de fotografie of ga ik toch een baan zoeken? Ik hoop natuurlijk dat eerste.

En om die kans zo groot mogelijk te maken zijn dit mijn doelen voor het komende jaar:

 • Portfolio opbouwen afscheidsfotografie
 • Besluiten of ik een aparte website maak voor afscheidsfotografie of integreer in mijn huidige website
 • Dit dan ook realiseren
 • Workshop flitsen
 • Zwangerschapsreportages a la DITL maken en toevoegen aan aanbod
 • Mijn brochures afronden
 • Goodie-bag of welkomstpakket ontwikkelen voor mijn geboortefotografie-klanten
 • Ontwikkelen abonnementsvorm DITL/First year
 • IPS meer ontwikkelen
 • Workshop nabewerking volgen
 • Mijn uitrusting uitbreiden met een 35mm lens en een 70-200 lens
 • Dit jaar toch minimaal net zoveel geboortes vastleggen als vorig jaar
 • Mijn eerste keizersnede vastleggen
 • 2 afscheidsreportages per maand
 • De rest aanvullen met overige reportages

Wat zijn jullie doelen?

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding