(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Kraamreportage Koudekerke

Picknicken in de woonkamer

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 21 2016
 - 

Joska is een vriendin van me en ze is pas geleden bevallen van een tweede dochter. Op een avond was ik uitgenodigd voor de "babyborrel" en dus ik op zoek naar een cadeautje. Joska, georganiseerd als ze is, had een mooi verlanglijstje gemaakt en wat stond daar op.... een fotoreportage. Nou dat leek me dan wel heel erg leuk om te geven. Op een ochtend hadden we afgesproken, het was nog even spannend of het door kon gaan want ik stond op wacht voor een geboorte, maar die zette toen nog niet door dus op naar Koudekerke.

Daar hadden we een gezellige ochtend, met picknicken op het kleed, draagdoeken en borstvoeding en een kat met prachtige blauwe ogen. Ik genoot! Ik kan maar een kleine selectie laten zien omdat de kindjes niet herkenbaar op internet mogen. Maar desalniettemin geeft het een prachtige indruk van dit liefdevolle gezin. Joska en Chris, heel veel geluk!

 

blog-1

blog-2

blog-3

blog-4

blog-5

blog-6

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram