(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Betekenisweek Westhove

Positiviteit & humor - een liefdevolle reportage

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 5 2024
 - 
2023 10 Marleen Hans 2

De aanmelding

Wow, wat een positiviteit en humor. Dat is wat mij als allereerst opkomt als ik terugdenk aan de sessie die ik heb gehad met Hans & Marleen. En liefde, wat een immense en diepe liefde. Hans schreef "Ik zeg altijd dat ik een wereldvrouw heb en dat meen ik. Zonder haar was ik nooit zover gekomen.".

In zijn aanmelding stond het volgende "Eind oktober 2022 heb ik een buik aneurysma gehad. Zelf heb ik 3 weken in coma op de IC gelegen. Marleen heeft in die tijd tussen hoop en vrees geleefd of ik het wel zou halen. Daarna een amputatie van bovenbeen en stoma gehad. Marleen is 4 maanden lang trouw elke dag 2 x op bezoek geweest en daarnaast gezorgd dat thuis de boel bleef draaien. Was en is mijn steun en toeverlaat en naast mijn partner is ze ook mijn klankbord en mantelzorger. Dit lijkt mij een mooie manier om haar te bedanken. Zelf vindt ze het normaal dat ze dit allemaal voor mij doet. Ik vind het heel bijzonder".

Tot tranen geroerd

Nou hier hoef ik toch niets meer aan toe te voegen? Het was een mooie sessie, met veel mooie herinneringen, lieve woorden, toekomstdromen. En een prachtige brief die Hans had geschreven voor Marleen om haar te bedanken. Wat hij dacht dat niet zou gebeuren, gebeurde. Ze was tot tranen toe geroerd.

Dank jullie wel voor deze mooie middag, het plezier, de humor en de liefde die ik mocht aanschouwen.

2023 10 Marleen Hans 8

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram