Podcast

Proef-album Saal-Digitaal

Laatst heb ik een kortingscode aangevraagd bij Saal Digitaal om een album van hun uit te proberen. Altijd interessant want naar een nieuwe leverancier ben ik altijd benieuwd. Wat ik jammer vond was dat ik hun software moest gebruiken. Zelf heb ik albumsoftware en dat is superpraktisch. Ik heb uiteindelijk wel mijn eigen software gebruikt en vervolgens de jpg-bestanden gebruikt van de pagina als albumvullende pagina’s in de software van Saal Digitaal. Op zich werkt dit goed maar is gewoon een extra handeling. Dat mag voor professionele leveranciers wel verbeterd worden. Op zich is de software zelf gebruiksvriendelijk en snap ik dat als consument dit prima werkt.

Enkele dagen later ontving ik het album. Zeer netjes verpakt en kwam dus netjes onbeschadigd bij mij aan. Wat jammer was dat de pagina’s glanzend waren. Ik wil altijd matte pagina’s en blijkbaar heb ik dat verkeerd aangevinkt in de software. Verder zag het album er prima uit, de dikte van de pagina’s is prettig. Net iets dikker dan normale, consumentenalbums en dat vindt ik echt een toevoeging. Er zijn geen schutbladen. De eerste pagina begint gelijk ik het begin, dat is jammer. Ik vindt schutbladen altijd erg mooi. De kaft is wel mat en is prachtig! Ik heb gekozen voor een gewatteerde kaft en dat is prachtig! Ik heb  ook gekozen zonder logo dus het is fijn dat die optie er is.

Al met al een mooi album, zeker voor consumenten. Zelf neem ik het niet in mijn productenaanbod op, dan vindt ik de prijs-kwaliteit verhouding van andere leveranciers beter. Bedankt Saal dat ik dit op deze manier mocht testen!

Saal 1

Saal 2

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding