(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Middelburg

Regenboog en bellenblaas

Gwendolyn Pieters
 - 
mei 20 2023
 - 
2022 10 Afscheid Paula Lenaerts 042

Al lange tijd contact

Kim en ik spreken elkaar regelmatig. Onze kinderen zitten samen in de klas en we zijn beide lid van de ouderraad. Dat haar moeder ziek was en het niet goed ging dat wist ik dus al een tijdje.

Toen haar zoon jarig was mocht ik een reportage maken, want dit zou wel eens de laatste verjaardag kunnen zijn waar haar moeder bij zou zijn. Helaas bleek dit ook werkelijkheid te worden. Veel sneller dan gehoopt en verwacht moest ze haar moeder loslaten.

Fotografie op de uitvaart

Kim had ook al in een vroeg stadium uitgesproken dat de uitvaart vastgelegd zou moeten worden, en ik heb aangegeven dat ik dat met heel veel liefde wilde doen.

Helaas bleek dat toen het moment daar was, ik zelf niet beschikbaar was. Inmiddels werk ik met een team van toppers die indien ikzelf niet beschikbaar ben, voor mij op pad gaan. En daar ben ik zo dankbaar voor. Ik kan de nabestaanden volledig ontlasten, ik regel een passende vervanger voor de dag van het afscheid. Vervolgens bewerk ik de beelden en lever ik een album af zoals de nabestaanden verwachten.

2022 10 Afscheid Paula Lenaerts 005

Dankbaar

Enorme dankbaarheid voor deze prachtige manier van mogen ondernemer. Nabestaanden en uitvaartondernemers ontzorgen door 100% beschikbaarheid en consistente kwaliteit te kunnen leveren. Of ikzelf nu wel of niet fysiek aanwezig kan zijn.

Deze prachtige beelden zijn gemaakt door Andrea Labeur van ZeeuwsLief en bewerkt door mij. En uitvaart geplaatst in overleg met de nabestaanden.

Uitvaart vond plaats bij H. Jobse Uitvaartverzorging in Middelburg.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram