(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Earlybirdsreportage Terneuzen

Naamgenootje van mij neefje <3

Gwendolyn Pieters
 - 
mei 30 2023
 - 

Yes, ik mocht weer een keertje op pad en deze keer weer naar Terneuzen, daar was met 33 weken een klein mannetje geboren met de naam James. Superleuk om een naamgenootje van mijn neefje te mogen ontmoeten. Vanwege mijn agenda moest ik een beetje schuiven met deze reportage maar de ouders waren heel flexibel, waar ik echt enorm dankbaar voor ben.

Ik ontmoette een lief stel dat helemaal verliefd is op hun eerste kindje. Het was natuurlijk wel even spannend toen bleek dat James van plan was iets eerder geboren te worden, maar vanaf het begin doet hij het hartstikke goed. Hij wordt goed in de gaten gehouden en hij mag nu lekker oefenen met drinken en groeien.

Bedankt dat ik dit voor jullie mocht vastleggen, lieve ouders <3

De ouders wilde ook graag iets vertellen over hun ervaring de afgelopen weken

"Bijna 32 weken zwanger was ik lekker op werk met de kinderen aan het voetballen tot even later mijn broek nat werd.. snel naar huis en daar kwam de verloskundige aan. Helaas naar het ziekenhuis want mijn water was gebroken. Weeënremmers en longrijping en dan wachten.. tot een week later de weeën opeens begonnen. Na een prachtige en rustige bevalling werd onze James geboren op 12 mei, 1644kg.

James deed het gelijk al super goed. Na een week was hij weer terug op zijn geboorte gewicht en daarna met een stijgende lijn naar de 2kg toe. Opeens gaat het heel snel, uit de coveuse, monitor uit en nu is het nog een paar dagen en dan drink je hopelijk alle melk bij mij en kunnen we samen naar huis toe!

Bedankt Gwendolyn voor de mooie foto’s. Zo ontzettend bijzonder en lief dat je hier de tijd voor neemt!!!

Wij gaan genieten van de foto’s en onze tijd samen.

Liefs, Ralph, Britt en James”


Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties. Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekengingnummer NL32INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaat hartelijk dank daarvoor. 


DONATIELINK


Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram