(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Soms krijg je ongevraagd cadeautjes. Persoonlijk word ik altijd blij van cadeautjes en zeker op de momenten dat je ze ook verwacht, zoals op je verjaardag, feestdagen etc. Maar de onverwachte mooie cadeaus geven soms aan een sombere dag veel kleur. 

Zo ook dit cadeau. Ik verwachtte dat we een uitvaart gingen nabespreken waar ik als tweede fotograaf mocht mee fotograferen. Maar in plaats daarvan kreeg ik een Human Design Sessie.

Ik ben vaak zoekende naar mijn gebruiksaanwijzing en naar die van anderen en ik snap het niet altijd. Gwendolyn heeft inzicht gegeven in mijn gebruiksaanwijzing. Naarmate we door mijn Human Design profiel liepen viel ik van de ene verbazing in de ander. Maar bovenal vielen er meerdere puzzelstukjes ineens op hun plek. 

Gwendolyn heeft in heldere duidelijke taal mij meegenomen in mijn Human Design. Net als blind dates ga ik graag voor een volgende date. En is mijn nieuwsgierigheid en de onderzoeker in mij wakker geworden.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram