(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Roosendaal

Soms is het gewoon niet eerlijk

Gwendolyn Pieters
 - 
juni 30 2023
 - 
2022 11 Afscheid Xavi 017

Of ik beschikbaar ben.....

Af en toe komt er zo'n uitvaart op je pad die je echt volledig uit je hart doet. Als er echt geen middelen zijn en er vanuit de crowdfunding net de noodzakelijke dingen betaald kunnen worden. Dan werk ik af en toe pro deo. En dit was er zo eentje, kleine Xavi moest veel te snel weer gaan.

De ouders lieten mij thuis toe en ik mocht er tot het allerlaatste moment zijn. Zo intiem, zo kwetsbaar en zo mooi. Zoveel kracht en zoveel liefde heb ik mogen zien en vastleggen.

Hier laat ik het bij en laat de beelden graag voor zich spreken.

Dankbaar

Dat ik met jullie deze intieme beelden mag delen en dat ik voor de ouders deze herinnering mocht vastleggen. Ik hoop met heel mijn hart dat ze dit gaat helpen met alles wat er nog komen gaat.

Tijdens deze uitvaart was mijn coachee Gonnie Bax mee als tweede fotograaf. Fijn dat we op deze manier nog meer waarde konden leveren aan de ouders en ik Gonnie weer iets meer over ons mooie vak kon leren.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram