(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Earlybirds reportage - Bravis Bergen op Zoom

Tim

Gwendolyn Pieters
 - 
augustus 15 2016
 - 

Collage Tim klein

 

Vorige week mocht ik de allereerste keer op pad voor Earlybirds. Ik had een afspraak gemaakt met de ouders voor een dinsdagochtend. Vlak daarna ontving ik van de planner een berichtje of ik nog een Earlybird in het Bravis Moeder en Kind Centrum wilde doen. Wellicht kon ik beide kindjes op dezelfde dag fotograferen, wel zo efficiënt. Gelukkig was dat geen probleem voor de ouders van Tim.

Dinsdagochtend vertrok ik dus voor de twee reportages. Nadat ik het eerste Earlybirdje had gefotografeerd vroeg ik aan de verpleging of Tamara en Rob er ook klaar voor waren en dat was zo dus ik ging hun kamer in. Daar ontmoette ik kleine Tim, die heerlijk lag te slapen. Hij was geboren 3 augustus met 35 weken. Tamara had last van zwangerschapsvergiftiging en daarom is Tim gehaald met een keizersnede. Helaas ging het met het gewicht nog niet zo goed en viel Tim alleen maar af. Vlak voordat Tim voor de allereerste keer in bad mocht, werd hij nog even gewogen en gelukkig kon er een klein vreugdedansje worden gedaan. Hij was aangekomen! Fijn, dat was een opluchting. Toen mocht Tim voor de eerste keer in bad, het was even wennen maar hij ontspande snel en genoot volop. De ouders ook, want beide zweminstructeur, dus was wel fijn als Tim ook van water zou houden ;-). Nadat Tim weer aangekleed was mocht hij nog even lekker knuffelen bij papa en mama.
Bedankt Tamara en Rob dat ik dit voor jullie mocht doen. Veel geluk met elkaar en kleine Tim. Hopelijk vliegt het gewicht er snel aan en kunnen jullie lekker naar huis.

 

De ouders hebben ook een stukje geschreven:

Het was schrikken toen mama opgenomen werd met zwangerschapsvergiftiging. Na een paar dagen werd mama ingeleid. De baby was gedraaid na 3 weken goed gelegen te hebben, dus moest er een keizersnede aan te pas komen. Om kwart over 3 gingen we naar de operatiekamer en een halfuur later zagen we onze Tim na 35 weken en 1 dag zwanger te zijn geweest geboren worden. Tim is een heel sterk, mooi, lief, rustig ventje dat elke dag grote stappen maakt. Zo is hij in 1 week tijd van couveuse, naar warmtebed naar eigen bedje gegaan, is zijn bloedsuiker, die eerst niet goed was, nu wel goed, is hij van 1980 gram naar 1790 gram naar nu 2100 gram gegaan en zijn alle toeters en bellen al weg, op zijn sonde na. Zodra Tim zelf alles uit de fles kan drinken mag hij mee naar huis, waar wij naar uitkijken, maar we hebben geduld met ons lieve kleine wonder. 

Wij zijn Earlybirdsfotografie en fotografe Gwendolyn heel erg dankbaar dat zij dit voor ons wilden doen. De foto`s zijn heel erg mooi en we vinden het fantastisch dat deze stichting bestaat en ouders van prematuurkinderen deze mooie herinnering geeft. 


 

Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties, mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekeningnummer: NL23INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaat hartelijk bedankt daarvoor.

www.geef.nl/donatiemodule.php?gd=6980

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram