(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bruiloft Vrouwenpolder

Over de top genieten

Gwendolyn Pieters
 - 
november 26 2019
 - 

Een hele tijd geleden ontmoette ik dit stel tijdens hun vakantie in Domburg. Ze zouden in september gaan trouwen in Zeeland en waren op zoek naar een fotograaf uit de buurt. Ze vertelde mij over hun plannen en het was toen al genieten. Ze zouden er een driedaags feest van maken, niet alleen om hun liefde voor elkaar te vieren, maar ook de vriendschappen. Een fijne tijd met elkaar doorbrengen. Het feest zou op donderdagavond beginnen met een BBQ en daar zou ik dan beginnen met fotograferen. De vrijdag was een relaxte dag met elkaar en was een fotograaf niet nodig, maar de zaterdag wel, van het aankleden tot het feest. Supertof!

En 8 september was het dus zover, nadat ik donderdag al met hun geweldige stel vrienden kennis mocht maken, was het nu DE grote dag. Samen met mijn second shooter Bianca gingen we de dag vastleggen. Superrelaxed, want iedereen, familie en vrienden hadden overnacht op het landgoed waar ook alles plaats zou vinden. Het was een heerlijke dag, met veel lol en af en toe een traan, veel liefde maar echt bovenal veel humor. Ze trouwde in een roze opblaaskerk, wat voor vrijwel iedereen die aanwezig was, een grote verassing was. Die blikken van de gasten, het was geweldig! En na een rust moment 's middags, ging het feest 's avonds door. Iedereen had zich omgekleed en was heerlijk over de top, het was echt één groot feest wat ik absoluut voor geen goud had willen missen.

 

 

Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door:
Locatie: Landgoed Twistvliet
Jurk: Maison La Mariee
Trouwkostuum: L'Atelier

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram