Podcast

Een uitdaging? Nee, zeker niet, het was een feestje

Vaak krijg ik de vraag of het niet lastig is gezinnen met jonge kinderen op de foto’s te zetten. Dat valt op zich heel erg mee. Oké, ik zal niet liegen, een gezin met 5 kinderen met de jongste 4 jaar en de oudste 15 is niet de makkelijkste opdracht. Maar ik ga een uitdaging niet graag uit de weg. Met goede moed ging ik naar het strand, op de afgesproken plek trof ik een prachtig gezin, gezamenlijk liepen we naar het strand en gingen we beginnen. Niet met de fotoshoot, maar met spelletjes. Want foto’s maken is voor kinderen vaak helemaal niet leuk en door de spelletjes en opdrachten “vergeten’ de kinderen de camera snel en krijg ik ze op de foto zoals ze zijn.

Gisteren was de Grand Premiere en heb ik de beelden laten zien aan Sharon en Marijn tijdens een persoonlijke bestelsessie. En wat is het genieten om hun reactie op de foto’s te zien. Dat alleen al is voor mij een reden om op deze manier de foto’s aan mijn klanten te leveren. Ik mag ook een selectie van de reportage met jullie delen! Geniet van dit heerlijke gezin…… En wil je ook zulke prachtige foto’s van je eigen gezin, neem dan contact met me op!

 

Blog 1 Resize 21

Blog 2 Resize 21

Blog 3 Resize 21

Blog 4 Resize 21

Blog 5 Resize 21

Blog 6 Resize 21

Blog 7 Resize 20

Blog 8 Resize 20

Blog 9 Resize 20

Blog 10 Resize 20

Blog 11 Resize 19

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding