Podcast

Nieuwe leads door Beeldbank Boost

Een tijdje geleden kreeg ik een enthousiast berichtje van Ilona Dieleman (Flex Your Profit). Ze had net haar beelden gedownload van de Beeldbank Boost, er enkele stories mee gemaakt en ze had al direct een nieuwe lead binnen. Dit vond ik zo leuk, dat ik dacht, ik ga eens een interview met haar doen. Ze is een frequente bezoeker dus ik was wel eens benieuwd wat haar drijft om dat te doen. Ik snap natuurlijk zelf absoluut de meerwaarde, maar hoe leuk is het om het uit de mond van een deelnemer zelf te horen!

Wil je mee informatie over de Beeldbank Boost, CHECK HIER.

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Ilona en werk als winstadviseur/ Profit First Professional voor mijn bedrijf Flex Your Profit. Ik help ambitieuze ondernemende vrouwen de regie terugpakken over hun bedrijf zonder financiële concessies te doen. Ik leer ze met een concreet plan, inzicht en grip hun geldstromen aan te sturen waardoor ze niet alleen groeien in omzet maar ook in winst.

Waarom heb je besloten om mee te gaan naar een Beeldbank Boost? 
Ik wilde nieuwe foto’s laten maken. Normaal ga je dan een hele dag met een fotograaf op pad met het gevolg dat je langere tijd dezelfde foto’s gebruikt. Juist het aanbod om met regelmaat nieuwe foto’s te maken en je zichtbaarheid te vergroten spreekt me erg aan. Het netwerken met andere ondernemers is ook een leuke bijkomstigheid. 

Je bent een frequente Beeldbank Booster, kun je vertellen waarom?
Het is iedere keer weer een feestje. Nieuwe ondernemers leren kennen, elkaar uitdagen en op ideeën brengen. Je weet vooraf eigenlijk nooit wat de dag je gaat brengen en hoe de shoot gaat uitpakken. Het resultaat is toch iedere keer weer verbluffend. Originele, professionele foto’s die zorgen dat je opvalt.

Heb je een leuke anekdote over de Beeldbank Boost?
Je gaat niet alleen op de foto maar helpt elkaar ook. Zo stond ik eens de neus te poederen van een collega ondernemer waardoor we een beetje de slappe lach kregen.  

Heb je een succesverhaal die je kunt delen naar aanleiding van de Beeldbank Boost?
Na de laatste beeldbank boost maakte ik een verhaal met de nieuwe foto’s. Pakkende teksten erbij en hup online gooien. Dit werd direct opgepakt en ik sleepte er binnen 10 minuten een gesprek uit met een potentiële klant. Zo werkt het. De foto’s vallen op, zijn uniek en zorgen dus voor actie! Daarom kan ik iedereen deze beeldbank boost aanraden en doe ik in maart voor de 4e keer mee. 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding