(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Afscheidsreportage Poortvliet

In ons eigen coconnetje in de mist

Gwendolyn Pieters
 - 
mei 19 2021
 - 

Marloes en ik kennen elkaar van ons vrijwilligerswerk bij Stichting Earlybirds. Vorig jaar september benaderde ze mij omdat ze veel te vroeg was bevallen van hun zoontje Lou. Ze zouden samen met familie heel intiem van Lou afscheid nemen en ze wilde heel graag wat beelden van dit afscheid. Of ik dat wilde doen. Dat was voor mij natuurlijk geen moeilijke vraag, met enorm veel liefde!

Op de dag van het afscheid bleek het buiten potdicht te zijn, het was mega mistig. Het afscheid zou op de dijk bij Poortvliet zijn. Dat betekende weinig zicht, maar ik had het gevoel dat het zomaar heel mooi zou kunnen zijn. Het eerste wat Marloes dan ook tegen mij zei toen we elkaar zagen was, wat jammer dat het zo mistig was. Ik stelde haar gerust, dat dit misschien juist wel heel erg mooi zou zijn.

Nou dat laatste was ook absoluut het geval. We zaten als het waren in ons eigen coconnetje op de dijk, de hele wereld leek wel buitengesloten. En dat was eigenlijk heel erg passend. Kijk maar eens naar de beelden, het was zo intiem en zo mooi, dat de mist hier eigenlijk alleen maar aan bijdroeg.

Ik wil deze blog afsluiten met hele grote complimenten aan de ouders van lieve Lou. Ze hebben het afscheid helemaal zelf vormgegeven met alle rituelen, de bootjes, de bloemen, de ballonnen, de koekjes. Het was zo mooi, zo liefdevol, gewoon een heel waardig afscheid.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor.  ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram