(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Een bijzondere plek

Bezoek aan een begraafplaats in Amsterdam

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 6 2020
 - 

Laatst had ik een vergadering in Amsterdam samen met een collega afscheidsfotograaf. Ik had express de middag vrijgehouden voor spontane plannen en die waren er! Ze vroeg of ik zin had om mee te gaan naar een begraafplaats waar ze al een poosje naar toe wilde. Dat moest een bijzondere plek zijn. Dat leek mij een prima besteding van de middag.

Het ging om begraafplaats Huis te Vraag. Huis te Vraag is een begraafplaats waar niet meer begraven wordt, het groen mag zijn gang gaan maar de paden worden onderhouden. Een heel bijzonder plaatje levert dat op kan ik zeggen. Kijk maar eens naar deze foto's!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram