Podcast

Wat een gave opdracht!

Wat heb ik genoten van deze opdracht! Ik kan niet anders zeggen. Rixta benaderde mij dat ze nieuwe beelden nodig had voor haar nieuwe salespage (Ik Sta Onderwijsadvies) en of ik daar iets in kon beteken. Dus wij een keer skypen om te kijken wat haar wensen waren, en die waren zeer divers! Van een klas in scene zetten met uiteenlopende situaties, tot een gesprek met een directeur. Rixta die een leerkracht coacht op afstand en ook gewoon mooie profielfoto’s.

Nu ga ik niet graag een uitdaging uit de weg, dus ik samen met Rixta en een aantal figuranten een ochtend fotograferen op een school en bij haar op kantoor. En het is een hele toffe, gevarieerde reportage geworden met precies de beelden die ze nodig had!

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding