(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bedrijfsreportage

Wat een gave opdracht!

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 2 2020
 - 

Wat heb ik genoten van deze opdracht! Ik kan niet anders zeggen. Rixta benaderde mij dat ze nieuwe beelden nodig had voor haar nieuwe salespage (Ik Sta Onderwijsadvies) en of ik daar iets in kon beteken. Dus wij een keer skypen om te kijken wat haar wensen waren, en die waren zeer divers! Van een klas in scene zetten met uiteenlopende situaties, tot een gesprek met een directeur. Rixta die een leerkracht coacht op afstand en ook gewoon mooie profielfoto's.

Nu ga ik niet graag een uitdaging uit de weg, dus ik samen met Rixta en een aantal figuranten een ochtend fotograferen op een school en bij haar op kantoor. En het is een hele toffe, gevarieerde reportage geworden met precies de beelden die ze nodig had!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram