(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Earlybirdsreportage Breda

Wat een heerlijk gezin

Gwendolyn Pieters
 - 
maart 26 2019
 - 

Het is weer echt Stichting Earlybirds tijd. Ik mocht vorige week weer op pad naar Amphia in Breda, hier ontmoette ik Kjeld en zijn ouders. Een prachtig gezin die ineens in een rollercoaster belande toen de vliezen braken tijdens een weekend Texel, want dat kon toch nog wel met 32 weken? Kjeld doet het super en is vooral klein. Dus hij moet groeien en zelfstandig leren drinken. We hadden een fijne reportage waarbij we ook lekker kletste terwijl Kjeld mocht kroelen met zowel papa als mama.

De ouders hebben ook een berichtje geschreven over hun ervaring:

"6 Maart 2019 ; de geboortedag van Kjeld. 8,5 week te vroeg kwam onze kleine man kijken hoe het "buiten" was. Vroeggeboorte... Nog nooit van gehoord. Je wordt geleefd, je wereld staat op z'n kop, een ware rollercoaster. Hoe ga je hier mee om ? Hoe ga je dit verwerken ? Is er iets om het "leed" dat vroeggeboorte heet te verzachten ? Ja zeker ! Stichting Earlybird zet zich met vrijwilligers in om de vroeggeboorte op de gevoelige plaat vast te leggen. Je moet er voor in aanmerking komen nadat je bent aangemeld en wij werden uitgeloot ! Wij kregen een fotoreportage aangeboden met Kjeld op de afdeling Neonatologie, waar hij op dat moment ook verbleef. Gwendolyn Pieters mocht deze reportage voor ons vast leggen. Een vlotte, sociale en vriendelijke dame die weet hoe ze met dit soort situaties om moet gaan. Het voelde prettig, geen gemaakte shoot, maar gewoon je "ding" doen met Kjeld ; dat is wat er wordt vast gelegd. Stichting Earlybird en Gwendolyn Pieters van Pieters Fotografie, bedankt voor deze mooie dag met bijbehorende reportage !

Liefs,

Jochem, Roos en Kjeld "


Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties. Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekengingnummer NL32INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaar hartelijk dank daarvoor. 
DONATIELINK

Collage Kjeld scaled

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram