(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Moment Design Vlissingen

Wat een prachtig en sterk stel

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 10 2020
 - 

Anne en Lammie komen allebei uit Vlissingen, leuk om stadsgenoten op de foto te mogen zetten. Anne heeft zichzelf met haar man opgegeven voor de betekenisweek. In haar aanmelding verteld ze dat ze zo dankbaar is dat ze afgelopen september hun 48 jarig huwelijksjubileum hebben mogen vieren omdat in februari het erop leek dat dat niet ging lukken. Haar man Lammie is momenteel herstellende van darmkanker. Ze schreef in haar aanmelding het volgende: "Mijn man is ernstig ziek geweest, heeft heel lang geduurd voor er uiteindelijk een diagnose was. Darmkanker, in eerste instantie veel te zwak om te opereren, maar moest toen met spoed geopereerd worden met alle risico's of hij het halen zou. Godzijdank is de tumor verwijdert en is nu nog aan het herstellen. Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij nog samen zijn en zouden dit graag vast willen leggen door middel van een foto."

Tijdens onze mailwisseling liet ze doorschemeren dat dat niet de enige uitdaging op hun pad is geweest en tijdens onze sessie hebben we veel gepraat en werd mij duidelijk hoeveel moeilijke momenten ze samen hebben moeten doormaken. Uiteraard hebben we ook veel mooie herinneringen opgehaald.

Anne heeft zelf een chronische aandoening, namelijk Lichen Sclerosus die een enorme impact op hun leven heeft gehad en nog heeft. Deze aandoening is chronisch die zich voornamelijk manifesteert bij vrouwen in de vulva. Door verklevingen, vergroeiingen en daardoor structuur veranderingen is intiem zijn niet mogelijk al meer dan 20 jaar. Anne en Lammie zijn hier samen uitgekomen en hebben er een weg in gevonden. Maar op dit onderwerp rust een enorm taboe, daarom zet Anne zich met hart en ziel in voor Stichting Lichen Sclerosus. Ze is vooral, uiteraard samen met andere, actief voor de website en mede beheerder/moderater op geheime Facebookgroepen, om zo andere tot steun te zijn, een luisterend oor te bieden en adviezen te geven. Tijdens onze gesprekken voelde ik haar vuur en passie voor haar werk, soms tot midden in de nacht zit ze achter de computer.

Naast dat ze graag mooie foto's met haar man wilde en hem wilde bedanken voor zijn steun, was het ook haar grote wens om op deze manier deze aandoening een gezicht te geven.

Lieve Anne en Lammie, wat was het bijzonder jullie te ontmoeten. Ik heb diep respect voor hoe jullie met alle uitdagingen op jullie pad zijn omgegaan en de liefde tussen jullie was zo voelbaar. Bedankt voor het vertrouwen.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram