(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Beeldbank Boost

Meer klanten door zichtbaar te zijn

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 2 2020
 - 

Ik geloof enorm in het zichtbaar zijn als ondernemer. Je bouwt direct een band op met je klanten, ze leren jou beter kennen en als het erop aankomt zullen ze veel sneller een product of dienst bij je afnemen. En niet alleen dat, zichtbaar zijn is ook nog eens enorm leuk, je leert ontzettend veel mooie en nieuwe mensen kennen die je hoe dan ook weer verder gaan helpen.

Dit is de reden waarom ik regelmatig met een collega op stap ga om voor de weken die volgen een beeldbank aan te leggen. Superfijn om weer voor de komende weken/maanden nieuwe beelden te hebben die passen bij het seizoen en wat ik op dat moment wil uitstralen.

Omdat ik snap dat elke ondernemer dit zou willen heb ik de Beeldbank Boost bedacht. We gaan enkele uren met een groep ondernemers op stap om diverse beelden te maken, enkele locaties, diverse kledingsetjes en de hele tijd een fotograaf in je kielzog. Het recept voor een variërende beeldbank die helemaal bij je past, dacht ik zo.

Dus eind december ging ik voor het eerst op pad, samen met een paar prachtige ondernemers die allemaal wat anders doen, ook nog eens een toffe gelegenheid om te netwerken, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. En wow, wat heb ik genoten! En de deelnemers ook hoorde ik achteraf. Het was zo leuk om te zien dat na een tijdje iedereen los kwam, steeds meer een beeld vormde over wat ze wilde uitstralen, uit hun comfort zone kwamen, elkaar inspireerde over hoe je op de foto zou kunnen, welk verhaal je bij de foto zou kunnen vertellen en ook de toffe locaties zette aan tot inspiratie. Echt supertof om te doen!

Dit vraagt om herhaling! Wil je op de hoogte blijven van de volgende data? Stuur mij dan even een MAILTJE dan zorg ik ervoor dat je als eerste de nieuw data hoort. Of kijk HIER voor meer informatie.

Graag laat ik jullie zien wat een paar uurtjes fotografen voor prachtige diversiteit aan beelden oplevert. En laat ik jullie uiteraard ook graag kennismaken met de toffe ondernemers en locaties die je ziet:
Amélie Taal - Natuurlijk Eet je Zo
Andrea Labeur - Zeeuws Lief
Diana Ista - WegWijs Paard & Life Coaching
Danielle Sturm - Personal Touch Travel
Marielle de Graaf - Passion4Work

Kaslokaal Oostkapelle
Havendorp Vlissingen
Kantoor Zij&ZigZag Vlissingen

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram