(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Middelburg

Wat ontzettend knap en mooi

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 2 2018
 - 

In september werd ik gebeld door Maaike van Adagio. Een uitvaartleider waar ik erg graag mee samenwerk, of ik beschikbaar was voor een uitvaart die week. Gelukkig kon ik hier snel ja op zeggen. Het was een mooie dag, gevuld met liefde en aandacht, met live-muziek door één van de zoons op de piano (wat ontzettend knap, persoonlijk en mooi) en met een prachtige zangeres, mooie bloemen en nogmaals, heel veel liefde. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij deze momenten aanwezig mocht zijn en een liefdevolle herinnering heb mogen maken voor de nabestaanden.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vindt ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram