Podcast

Zo verdrietig, maar zo liefdevol

Als je mijn podcast beluisterd dan heb je dit gezin al een heel klein beetje leren kennen. Mijn allereerste podcast ging namelijk over hun (wil je hem alsnog beluisteren dan kan dat HIER). Deze lieve ouders verloren hun zoontje Benjamin na een zwangerschap van 14 weken. Ze kozen ervoor om van hun zoon heel bewust afscheid te nemen, ze hadden namelijk al eens eerder een zwangerschap gehad die helaas in een miskraam eindigde en door de ervaring van toen, wisten ze dat ze het nu anders wilde.

Ik ben de ene dag naar ze toe gegaan om enkele foto’s van het gezin te maken en de volgende dag ben ik mee gegaan naar het crematorium. Het was zo mooi, zo liefdevol en zo intiem. En ik ben zo dankbaar dat ik een paar prachtige beelden met jullie mag delen.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor.  ♡

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding