(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Human design sessie

Life and business by Design

Een anderhalf durende sessie waarbij ik je leer wat jouw unieke vingerafdruk is om door het leven te gaan.
Herken je dat? Jouw to-do list is enorm! Je zit boordevol leuke plannen, maar als het puntje bij paaltje komt, gebeurt er veel te weinig. Je wilt meer tijd voor creativiteit, meer tijd voor je gezin, meer tijd voor jezelf, maar je hebt vooral tijd tekort?

Of je blijft in je leven maar steeds tegen dezelfde problemen en patronen aan lopen die je maar niet doorbroken krijgt. Het lijkt wel alsof de hele wereld fluitend door het leven gaat en jij niet.

Mega frusterend, nietwaar?

Inzicht in mijn Human Design Chart heeft hier zo ontzettend mee geholpen. Als je snapt hoe jij "ontworpen" bent om door het leven te gaan en daar naar gaat leven, gaat alles zo veel makkelijker
Plan een sessie

Is dit sessie iets voor jou?

Herken jij jezelf in het volgende?

 • Je bent altijd druk en er komt geen einde aan je to-do list?

 • Je hebt geen tijd voor de dingen die je écht wilt doen?

 • Vindt het lastig om NEE te zeggen? 

 • Je ervaart onrust om dat er te veel aan je getrokken wordt?
 • Je bent de balans af en toe kwijt?
 • Of bedenk een andere belemmering of terugkerend patroon dat je wilt doorbreken

Dan is een Human Design Sessie zeer zeker iets voor jou! 

Human Design Expert
Inclusief prachtig naslagwerk
Pick my brain
Leven met meer fun & ease
Praktisch en hands-on

Wat maakt een Human Design Sessie zo waardevol?

Sinds ik snap hoe mijn Human Design in elkaar zit, op welke manier ik keuze dien te maken om vol met plezier door het leven te gaan, de juiste dingen te doen en vooral ook te omarmen wat typisch van mij is, ervaar ik veel meer flow in mijn leven. Ik meet mijzelf veel minder (en ja ik ben mens dus stap nog steeds in valkuilen) aan anderen en blijf bij mijn eigen energie. Ik snap ook mijn omgeving veel beter en kan daardoor meer begrip en compassie opbrengen voor een ieder.

Dat is de reden waarom ik mij de afgelopen twee jaar volledig ben gaan onderdompelen in deze kennis. En nu is het tijd om deze kennis te delen en andere inzicht te geven in hun unieke vingerafdruk, hoe bij jij "ontworpen" om door het leven te gaan.

Een Human Design Sessie is geschikt voor iedereen, ondernemer, in loondienst, full-time ouder, echt iedereen.

MELD JE DIRECT AAN

Oke, en dan nu even concreet:

Voorbereiding

 • Die doe ik vooral, jij vult een formulier in en ik ga duiken in jouw design

Ontmoeten

 • We ontmoeten elkaar op mijn kantoor in Vlissingen of online

Tastbaar

 • Je krijgt een handout van alles wat ik je vertel zodat je alles kunt terug lezen. En eventueel een opname als we elkaar online zien

Aan de slag

 • Daarna begint het leukste, experimenteren met je design! En ervaren wat er gebeurd als je naar je design gaat leven

Wat is Human Design?

Human Design is een synergie van westerse wetenschap: kwantumfysica, genetica, biochemica, astronomie en esoterische wijsheden: Chinese I’Ching, Astrologie, Kabbalah en Hindu Chakra’s. Soms denken we als westerlingen dat dit iets zweverigs is. Als je wieg in China, India of het Midden Oosten had gestaan was je ermee opgegroeid.  Wat mij betreft is Human Design super praktisch en aards. Ik nodig je uit om je mind open te houden.

Alles om ons heen bestaat uit energie, wij mensen ook. Dit bestudeert kwantumfysica sinds Einstein’s ontdekking. Planeten zenden neutrino’s uit, dit zijn minuscuul kleine informatiedragers (deze ontdekking heeft in 2002 de Nobelprijs in de Natuurkunde gewonnen). Die informatiedragers komen 24/7 met ons in aanraking, als kleine botsingen.

Dit heeft invloed op ons vanaf conceptie. Aan de hand van de stand van de planeten op het tijdstip van jouw geboorte kan jouw imprint worden berekend, dus welke neutrino’s met jou in botsing zijn gekomen op het moment dat jij ter wereld kwam.

Die imprint is jouw unieke ‘vingerafdruk’ en vormt daarmee jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing over hoe het voor jou makkelijker is om in deze wereld te creëren wat jij wilt creëren: relaties, projecten, missies, wat dan ook.

Wat praktische zaken:

 • Na aankoop van de sessie ontvang je van mij een formulier om in te vullen

 • Ik ga de sessie voorbereiden
 • We ontmoeten elkaar live op mijn kantoor in Vlissingen of we ontmoeten elkaar online
 • Ik neem je mee in de theorie, jouw unieke design en geef je praktische tipds
 • Je ontvangt een handige hand-out om alles nog eens terug te lezen
 • Indien we online de sessie doen ontvang je ook de opname om alles nog eens terug te kijken

Nu van €199,- voor €144,- exclusief BTW

Wil jij ook meer energie & joy?
Meld je dan aan voor een HD sessie

MELD JE DIRECT AAN

Veel gestelde vragen

Ongeveer anderhalf uur zitten we samen om je design door te nemen

Nee! Dan begint juist het leuke gedeelte. Gaan experimenteren met je nieuwe kennis en de opgedane inzichten. Uitproberen, veranderen, leren en dan zul je merken dat alles steeds makkelijker zal gaan.

Beide is helemaal oké. Ik vind dat online zeker niet onder doet aan live elkaar zien. Sterker nog, online kan ik je een opname aanbieden om vervolgens alles zo vaak terug te kijken als je wilt. Ik luister van tijd tot tijd ook naar mijn eigen reading terug. Heel fijn want elke keer steek ik weer iets nieuws op!

Nee! Human Design is voor iedereen. De tips die ik je geef kan je toepassen op elk onderdeel in je leven, je werk, je bedrijf, je relaties, sociale aspecten. Noem het maar op.

Dat durf ik niet te zeggen. Dit is een lanceringsaanbod en zodra ik voel dat hij omhoog mag, dan zal ik dat doen.

Deze keuze kun je alleen maken volgens je eigen autoriteit. Weet je toevallig of je sacraal bent? Dan is een directe ja, ook een ja voor jou! Heb jij een emotionele autoriteit? Dan mag je, ook na het voelen van een directe ja, er een nachtje over slapen. Nog steeds ja? Boek dan zeker!

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij "ontworpen" bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
heartcrossarrow-rightplus-circlearrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram