Cursussen, Masterclasses en opleidingen

2023 03 Gwendolyn spreker seminar 002

Mijn missie​

Naast fotograferen is het mijn missie andere fotografen te begeleiden met enorm veel passie, er is niets mooiers dan collega’s doorbraak na doorbraak te zien hebben en het bedrijf en het leven te creëren waar ze zo naar verlangen.

Mijn kracht als coach ligt in het feit dat ik naast enorm veel kennis deel ook aan de slag ga met mindset en persoonlijke ontwikkeling. Zodat vanuit eigen kracht en eigen missie een compleet authentiek bedrijf neergezet wordt, waardoor het ondernemen moeiteloos gaat. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Human Design en kan ik je als geen ander helpen om te gaan leven en ondernemen vanuit je eigen, unieke blauwdruk. Meer joy, flow en energie in je leven gegarandeerd.

Dus ben je klaar om niet alleen op het gebied van kennis te groeien, maar ben je ook toe aan een flinke dosis inspiratie, scroll dan door en start direct of plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken wat ik als coach voor je kan betekenen!

"Create your own life and business, just the way you like it

3 populairste cursussen

1. Jump Start "Opleiding tot Afscheidsfotograaf"

Een volledige online opleiding tot Afscheidsfotograaf, helemaal in je eigen tempo te volgen op de momenten die je wilt. Gwendolyn neemt je mee in haar +8 jaar ervaring als afscheidsfotograaf, van de laatste levensfase tot uitvaartfotografie, van het vaststellen van je prijzen tot marketing en alles wat je nog meer kan bedenken.

2. Masterclass Menselijke Marketing voor (Afscheids)fotografen.

Marketing is een woord waar veel mensen een niet prettig gevoel bij krijgen en zeker in de uitvaartbranche wordt marketing nog wel eens als ongepast ervaren. Ik leer je in deze Masterclass hoe je op een menselijke manier te zorgen voor een steady stroom aan klanten. BONUS – exlcusieve podcast met nabestaanden

3. Life and business by Design

Met meer fun en ease door het leven gaan en ondernemer. Klinkt weer als zo’n belofte die elke coach doet toch? Ik durf wel te zeggen dat deze belofte niet hol is, zodra jij snapt hoe jouw Human Design in elkaar zit en daar naar gaat leven. Zul je veel minder frustatie, boosheid of bitterheid ervaren en zal alles veel makkelijker stromen. Een HD sessie kan voor grote veranderingen zorgen!

Van vouten naar vaardigheid

IMG 3698 1

Een mega waardevolle Masterclass met de 10 belangrijkste lessen voor afscheidsfotografen.

Ben je een afscheidsfotograaf of wil je er één worden?

Ontdek essentiële inzichten om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen! Ik neem je mee in mijn persoonlijke reis en de fouten die ik heb gemaakt, zodat jij ze niet hoeft te maken.

Leer hoe je valkuilen vermijdt, gedenkwaardige momenten vastlegt en betekenisvolle herinneringen creëert tijdens emotionele afscheidsmomenten.

Wees er 7 februari live bij en leer van mijn grootste lessen, stel al je vragen live en begin je reis van fouten naar vaardigheid. 

Kun je er niet bij zijn? Er zal een replay beschikbaar zijn om terug te kijken!

Direct starten?​

Kies dan 1 van de onderstaande cursussen.

Masterclass "Starten als afscheidsfotograaf"

Twijfel je of afscheidsfotografie bij jou past? Of er wel een markt voor is? Ik vertel je over mijn ervaring die ik in de afgelopen 8 jaar heb opgedaan. Aan het eind van de masterclass weet je ofafscheidsfotografie bij je past of niet.​

Masterclass "Menselijke marketing voor fotografen"​

Tijdens deze masterclass ga ik je alles vertellen over menselijke marketing vanuit 2 heel unieke invalshoeken. Namelijk vanuit mij, de (afscheids) fotograaf maar ook vanuit het oogpunt van nabestaanden. Met deze Masterclass zorg jij voor een steady stroom aan klanten op een manier die bij JOU past.

Introductie afscheidsfotografie "Have a little taste"

Twijfel je over de opleiding tot Afscheidsfotograaf en wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met mij, mijn manier van kennisoverdracht en een introductie krijgen in de wereld die afscheidsfotografie heet? Dan is deze introductiecursus afscheidsfotografie “Have a little Taste” echt iets voor jou! Jij krijgt voor een fijne prijs toegang tot de eerste twee modules van mijn opleiding tot Afscheidsfotograaf.​

Opleiding "Opleiding Afscheidsfotografie Jumpstart"​

In deze online opleiding deel ik je al mijn kennis en ervaring als afscheidsfotograaf (10+ jaren). Van de laatste levensfase tot uitvaartfotografie, van het vaststellen van je prijzen tot marketing en alles wat je nog maar meer kan bedenken. In maar liefst 16 modules en 6 bonus modules kan je geheel op eigen tempo deze kennis tot je nemen. Daarnaast ontvang je ook nog enkele unieke downloads als bonus.

Exclusieve opleidingen

Wil je nog grotere stappen zetten? Kijk dan eens naar mijn coachingsopleidingen

Boost-session 1-op-1 coaching​​

Heb jij hele specifieke vragen? Behoefte aan af en toe coaching? Kom je beter tot je recht met 1 op 1 aandacht? Dan zijn mijn 1-op-1 Boost-sessions echt wat voor jouw. Deze sessies zijn volledig maatwerk, offline, online, af en toe een uurtje of juist met regelmaat een dagdeel. Zelfs samen een reportage maken en daar feedback op krijgen behoort tot de mogelijkheden. En uiteraard betrek ik als je dat wilt en passend is Human Design erbij. Ik kan ook regelmatig een tweede fotograaf meenemen naar een uitvaart. Dus als je ervaring op wilt doen en leren van hoe ik werk dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. We starten met een vrijblijvend Skype gesprek om je behoeftes in kaart te brengen en dan ontvang je van mij een op maat gemaakt plan.

V.I.P. Opleiding Afscheidsfotografie ​

Een unieke kans. In deze VIP editie volg je niet alleen de volledige opleiding tot afscheidsfotograaf, maar ontvang je ook persoonlijke coaching van mij én breng ik een groep samen die je tot een hoger level gaat brengen. Bovendien ga ik je als Human Design expert meenemen in hoe je bent "ontworpen" om door het leven te gaan. Hiermee ga je veel meer fun en ease ervaren, zowel in het ondernemen als in je leven. In deze VIP editie breng ik dus alles bij elkaar. Alle kennis die ik gebundeld heb in de online Academy, persoonlijk coaching en je maakt gebruik van de kracht van de groep. Wat wil je nog meer? Bonussen? Ja, absoluut en veel ook! Toegang tot twee Masterclasses, divers bonusmateriaal in de vorm van downloads en extra video's. En als kers op de taart het fotograferen van een uitvaart (in scène), dus aan het einde van de opleiding heb je meer dan voldoende materiaal om je website & je Social Media mee te vullen. Start traject najaar 2024

Gratis E-book "8 onmisbare tips voor afscheidsfotografen"

Vul je gegevens in

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang mijn gratis E-book met “8 onmisbare tips voor afscheidsfotografen”
Ebook onmisbare tips afscheidsfotografen (#19)
1. Voorkant e1673036316337
Profielfoto Gwendolyn Pieters Zeeland

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij “ontworpen” bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!