(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Cursussen, Masterclasses en opleidingen

Mijn missie

Naast fotograferen is het mijn missie andere fotografen te begeleiden met enorm veel passie, er is niets mooiers dan collega's doorbraak na doorbraak te zien hebben en het bedrijf en het leven te creëren waar ze zo naar verlangen.

Mijn kracht als coach ligt in het feit dat ik naast enorm veel kennis deel ook aan de slag ga met mindset en persoonlijke ontwikkeling. Zodat vanuit eigen kracht en eigen missie een compleet authentiek bedrijf neergezet wordt, waardoor het ondernemen moeiteloos gaat. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Human Design en kan ik je als geen ander helpen om te gaan leven en ondernemen vanuit je eigen, unieke blauwdruk. Meer joy, flow en energie in je leven gegarandeerd.

Dus ben je klaar om niet alleen op het gebied van kennis te groeien, maar ben je ook toe aan een flinke dosis inspiratie, scroll dan door en start direct of plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken wat ik als coach voor je kan betekenen!

Match call plannen

“Create your own life and business,
just the way you like it”

Van vouten naar vaardigheid

Een mega waardevolle Masterclass met de 10 belangrijkste lessen voor afscheidsfotografen.


Ben je een afscheidsfotograaf of wil je er één worden?

Ontdek essentiële inzichten om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen! Ik neem je mee in mijn persoonlijke reis en de fouten die ik heb gemaakt, zodat jij ze niet hoeft te maken.

Leer hoe je valkuilen vermijdt, gedenkwaardige momenten vastlegt en betekenisvolle herinneringen creëert tijdens emotionele afscheidsmomenten.

Wees er 7 februari live bij en leer van mijn grootste lessen, stel al je vragen live en begin je reis van fouten naar vaardigheid. 

Kun je er niet bij zijn? Er zal een replay beschikbaar zijn om terug te kijken!
Meer informatie & aanmelden

Direct starten?

Kies dan 1 van de onderstaande cursussen.

Masterclass "Starten als afscheidsfotograaf"

Twijfel je of afscheidsfotografie bij jou past? Of er wel een markt voor is? Ik vertel je over mijn ervaring die ik in de afgelopen 8 jaar heb opgedaan.

Aan het eind van de masterclass weet je ofafscheidsfotografie bij je past of niet.
Meer informatie

Masterclass "Doelen stellen met Human Design"

Heb je een haat-liefde verhouding met het stellen van doelen? Wil je vanuit flow werken maar voel je ook de druk om plannen te maken? Immers doet iedereen je geloven dat je dan pas succesvol kunt zijn.

Dan is deze Masterclass precies wat je nodig hebt.

Ik ga je ook heel veel vertellen over jouw unieke blauwdruk in de vorm van Human Design. Hoe kan jij jouw Design inzetten om optimaal te presteren.
MEER INFORMATIE

Masterclass "Menselijke marketing voor fotografen"

Tijdens deze masterclass ga ik je alles vertellen over menselijke marketing vanuit 2 heel unieke invalshoeken. Namelijk vanuit mij, de (afscheids) fotograaf maar ook vanuit het oogpunt van nabestaanden.

Met deze Masterclass zorg jij voor een steady stroom aan klanten op een manier die bij JOU past.
MEER INFORMATIE

Introductie afscheidsfotografie "Have a little taste"

Twijfel je over de opleiding tot Afscheidsfotograaf en wil je op een  laagdrempelige manier kennismaken met mij, mijn manier van kennisoverdracht en een introductie krijgen in de wereld die afscheidsfotografie heet?

Dan is deze introductiecursus afscheidsfotografie “Have a little Taste” echt iets voor jou! Jij krijgt voor een fijne prijs toegang tot de eerste twee modules van mijn opleiding tot Afscheidsfotograaf.
Meer informatie

Opleiding "Opleiding Afscheidsfotografie Jumpstart"

In deze online opleiding deel ik je al mijn kennis en ervaring als afscheidsfotograaf (10+ jaren). Van de laatste levensfase tot uitvaartfotografie, van het vaststellen van je prijzen tot marketing en alles wat je nog maar meer kan bedenken.

In maar liefst 16 modules en 6 bonus modules kan je geheel op eigen tempo deze kennis tot je nemen. Daarnaast ontvang je ook nog enkele unieke downloads als bonus.
MEER INFORMATIE

Exclusieve opleidingen

Wil je nog grotere stappen zetten? Kijk dan eens naar mijn coachingsopleidingen


Boost-session 1-op-1 coaching


Heb jij hele specifieke vragen? Behoefte aan af en toe coaching? Kom je beter tot je recht met 1 op 1 aandacht? Dan zijn mijn 1-op-1 Boost-sessions echt wat voor jouw. Deze sessies zijn volledig maatwerk, offline, online, af en toe een uurtje of juist met regelmaat een dagdeel. Zelfs samen een reportage maken en daar feedback op krijgen behoort tot de mogelijkheden. En uiteraard betrek ik als je dat wilt en passend is Human Design erbij.

Ik kan ook regelmatig een tweede fotograaf meenemen naar een uitvaart. Dus als je ervaring op wilt doen en leren van hoe ik werk dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

We starten met een vrijblijvend Skype gesprek om je behoeftes in kaart te brengen en dan ontvang je van mij een op maat gemaakt plan.
MEER INFORMATIE

V.I.P. Opleiding Afscheidsfotografie


Een unieke kans. In deze VIP editie volg je niet alleen de volledige opleiding tot afscheidsfotograaf, maar ontvang je ook persoonlijke coaching van mij én breng ik een groep samen die je tot een hoger level gaat brengen. Bovendien ga ik je als Human Design expert meenemen in hoe je bent "ontworpen" om door het leven te gaan. Hiermee ga je veel meer fun en ease ervaren, zowel in het ondernemen als in je leven.

In deze VIP editie breng ik dus alles bij elkaar. Alle kennis die ik gebundeld heb in de online Academy, persoonlijk coaching en je maakt gebruik van de kracht van de groep. Wat wil je nog meer?

Bonussen? Ja, absoluut en veel ook! Toegang tot twee Masterclasses, divers bonusmateriaal in de vorm van downloads en extra video's. En als kers op de taart het fotograferen van een uitvaart (in scène), dus aan het einde van de opleiding heb je meer dan voldoende materiaal om je website & je Social Media mee te vullen.

Start traject maart 2024
MEER INFORMATIE

Level-up voor (afscheids)fotografen


Je bent al professioneel fotograaf, maar je bedrijf loopt nog niet zoals je wilt. Je struggled met ondernemen, ervaart dat je nog niet voldoende klanten hebt of voelt je vast zitten. Dan is dit programma misschien precies wat je zoekt.

Dit traject is speciaal voor (afscheids)fotografen die hun bedrijf naar het volgende level willen brengen, zichzelf beter willen leren kennen en met meer ease willen ondernemen. Ik zeg specifiek niet moeiteloos, zoals veel coaches wel doen. Want ik geloof niet in moeiteloos ondernemen, soms gaat het makkelijk, soms wat lastiger. Maar wat je wel kunt doen is aan het stuur gaan staan en de controle pakken over alles wat er op je pad komt.

In dit traject gaan we met een groep fotografen aan de slag, deze groep zal de komende maanden je veilige haven worden. DE plek waar je struggles, belemmering, overwinningen en inzichten kunt delen. De groep die je gaat spiegelen, je een schop onder je kont gaat geven en waar je een intense band mee gaat opbouwen.

Ik zal je als coach persoonlijk begeleiden, ik ga als Human Design expert je inzicht geven in de manier waarop je "ontworpen" bent, daarmee ga je precies DIE keuzes maken die dienend zijn voor je bedrijf en je leven. Daarmee zal alles meer fun, joyfull en makkelijker worden.

Start traject april 2023
Meer informatie

Life and business by Design


Herken je dat? Jouw to-do list is enorm! Je zit boordevol leuke plannen, maar als het puntje bij paaltje komt, gebeurt er veel te weinig. Je wilt meer tijd voor creativiteit, meer tijd voor je gezin, meer tijd voor jezelf, maar je hebt vooral tijd tekort?

Of je blijft in je leven maar steeds tegen dezelfde problemen en patronen aan lopen die je maar niet doorbroken krijgt. Het lijkt wel alsof de hele wereld fluitend door het leven gaat en jij niet.

Mega frusterend, nietwaar?

Inzicht in mijn Human Design Chart heeft hier zo ontzettend mee geholpen. Als je snapt hoe jij "ontworpen" bent om door het leven te gaan en daar naar gaat leven, gaat alles zo veel makkelijker.
Wil jij dit ook?

Gratis E-book "8 onmisbare tips voor afscheidsfotografen"

Vul je gegevens in

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang mijn gratis E-book met "8 onmisbare tips voor afscheidsfotografen"
Ebook onmisbare tips afscheidsfotografen (#19)

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij "ontworpen" bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!

Log in op onze academie

Inloggen

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-rightarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram