(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Cursussen, Masterclasses en opleidingen

Mijn missie

Naast fotograferen is het mijn missie andere fotografen te begeleiden met enorm veel passie, er is niets mooiers dan collega's doorbraak na doorbraak te zien hebben en het bedrijf en het leven te creëren waar ze zo naar verlangen.

Mijn kracht als coach ligt in het feit dat ik naast enorm veel kennis deel ook aan de slag ga met mindset en persoonlijke ontwikkeling. Zodat vanuit eigen kracht en eigen missie een compleet authentiek bedrijf neergezet wordt, waardoor het ondernemen moeiteloos gaat.

Dus ben je klaar om niet alleen op het gebied van kennis te groeien, maar ben je ook toe aan een flinke dosis inspiratie, scroll dan door en start direct of plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken wat ik als coach voor je kan betekenen!

“Create your own life and business,
just the way you like it”

Masterclass: Alle ballen in de lucht

Direct beschikbaar


Je to do list blijft maar groeien. Je wilt nog zoveel doen maar komt elke keer tijd te kort. Herkenbaar?

Dan is mijn nieuwe Masterclass: alle ballen in de lucht zeker wat voor jou! 

Aan de hand van je human design chart geef ik je nog extra persoonlijke tips hoe jij betere keuzes kan maken.  Verder geef ik je alle kennis en praktische opdrachten om ECHT verandering door te voeren in je leven.

Na deze Masterclass deel je jouw tijd effectiever in en heb je meer tijd voor de dingen die je belangrijk vindt. Je hebt nee leren zeggen en gaat relaxter door het leven.
Meer informatie

Direct starten?

Kies dan 1 van de onderstaande cursussen.

Masterclass "Starten als afscheidsfotograaf"

Twijfel je of afscheidsfotografie bij jou past? Of er wel een markt voor is? Ik vertel je over mijn ervaring die ik in de afgelopen 8 jaar heb opgedaan.

Aan het eind van de masterclass weet je ofafscheidsfotografie bij je past of niet.
Meer informatie

Masterclass "Doelen stellen met Human Design"

Heb je een haat-liefde verhouding met het stellen van doelen? Wil je vanuit flow werken maar voel je ook de druk om plannen te maken? Immers doet iedereen je geloven dat je dan pas succesvol kunt zijn.

Dan is deze Masterclass precies wat je nodig hebt.

Ik ga je ook heel veel vertellen over jouw unieke blauwdruk in de vorm van Human Design. Hoe kan jij jouw Design inzetten om optimaal te presteren.
MEER INFORMATIE

Masterclass "Menselijke marketing voor fotografen"

Tijdens deze masterclass ga ik je alles vertellen over menselijke marketing vanuit 2 heel unieke invalshoeken. Namelijk vanuit mij, de (afscheids) fotograaf maar ook vanuit het oogpunt van nabestaanden.

Met deze Masterclass zorg jij voor een steady stroom aan klanten op een manier die bij JOU past.
MEER INFORMATIE

Introductie afscheidsfotografie "Have a little taste"

Twijfel je over de opleiding tot Afscheidsfotograaf en wil je op een  laagdrempelige manier kennismaken met mij, mijn manier van kennisoverdracht en een introductie krijgen in de wereld die afscheidsfotografie heet?

Dan is deze introductiecursus afscheidsfotografie “Have a little Taste” echt iets voor jou! Jij krijgt voor een fijne prijs toegang tot de eerste twee modules van mijn opleiding tot Afscheidsfotograaf.
Meer informatie

Opleiding "Opleiding Afscheidsfotografie Jumpstart"

In deze online opleiding deel ik je al mijn kennis en ervaring als afscheidsfotograaf (8+ jaren). Van de laatste levensfase tot uitvaartfotografie, van het vaststellen van je prijzen tot marketing en alles wat je nog maar meer kan bedenken.

In maar liefst 11 modules en 4 bonus modules kan je geheel op eigen tempo deze kennis tot je nemen. Daarnaast ontvang je ook nog enkele unieke downloads als bonus.
MEER INFORMATIE

Exclusieve opleidingen

Wil je nog grotere stappen zetten? Kijk dan eens naar mijn coachingsopleidingen


Deep Dive voor afscheidsfotografen


Wil jij echt grote stappen zetten en je bedrijf opbouwen op een manier die helemaal bij je past? Dan is het Deep Dive Traject echt wat voor jou. In 8 maanden gaan we met een kleine groep like-minded fotografen aan de slag in een blended programma, dat wilt zeggen gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline.

Dit coachingstraject is speciaal voor afscheidsfotografen die een authentiek bedrijf willen opbouwen, zichzelf beter willen leren kennen en moeiteloos willen ondernemen.

Dit traject geef ik slechts eenmaal per jaar, van oktober-mei. Plekken zijn dus exclusief en schaars. Wil je meer weten? Plan dan vrijblijvend een call in en ik vertel je met liefde mee. Misschien geef ik je stiekem nu al wat tips voor je bedrijf.
Meer informatie

V.I.P. Opleiding Afscheidsfotografie


Een unieke kans. In deze VIP editie volg je niet alleen de volledige opleiding tot afscheidsfotograaf, maar ontvang je ook persoonlijke coaching van mij én breng ik een groep samen die je tot een hoger level gaat brengen.

In deze VIP editie breng ik dus alles bij elkaar. Alle kennis die ik gebundeld heb in de online Academy, persoonlijk coaching en je maakt gebruik van de kracht van de groep. Wat wil je nog meer?

Bonussen? Ja, absoluut en veel ook! Toegang tot twee Masterclasses, divers bonusmateriaal in de vorm van downloads en extra video's. En als kers op de taart het fotograferen van een uitvaart (in scène), dus aan het einde van de opleiding heb je meer dan voldoende materiaal om je website & je Social Media mee te vullen.
MEER INFORMATIE

BOOST-Traject - Alle ballen in de lucht -

Herken je dat? Jouw to-do list is enorm! Je zit boordevol leuke plannen, maar als het puntje bij paaltje komt, gebeurt er veel te weinig.

Je wilt meer tijd voor creativiteit, meer tijd voor je gezin, meer tijd voor jezelf, maar je hebt vooral tijd tekort?

Jaloers kijk je naar die collega, of die andere moeder, die "blijkbaar " alles prima voor elkaar heeft én ook nog eens alle tijd van de wereld lijkt te hebben?

Mega frusterend, nietwaar?

Doe dan mee aan dit BOOST TRAJECT waarin je gaat leren om effectiever (en productiever) te werken, de juiste dingen te doen (kwestie van plannen) om vervolgens tijd over te houden voor alle dingen waar jij meer tijd aan wilt besteden.
MEER INFORMATIE

Boost-sessions1-op-1 coaching

Heb jij hele specifieke vragen? Behoefte aan af en toe coaching? Kom je beter tot je recht met 1 op 1 aandacht? Dan zijn mijn 1-op-1 Boost-sessions echt wat voor jouw. Deze sessies zijn volledig maatwerk, offline, online, af en toe een uurtje of juist met regelmaat een dagdeel. Zelf samen een reportage maken en daar feedback op krijgen behoort tot de mogelijkheden.

We starten met een vrijblijvend Skype gesprek om je behoeftes in kaart te brengen en dan ontvang je van mij een op maat gemaakt plan.
MEER INFORMATIE

Log in op onze academie

Inloggen

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-rightarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram