Slechts
€ 27,-

Masterclass 18 september 2024 20.00 uur

Een kijkje in het leven van een uitvaartfotograaf

Ontdek de Unieke Wereld van Uitvaartfotografie

Ben je fotograaf en zoek je een betekenisvolle manier om je passie in te zetten? Ben jij nieuwsgierig naar het leven van een uitvaartfotograaf? Wil je ontdekken of deze vorm van fotografie bij je past?

Tijdens deze laagdrempelige masterclass van 1,5 uur, neem ik je mee in mijn leven als uitvaartfotograaf. Ik vertel over de uitdagingen en de schoonheid van dit bijzondere vak.

Of je nu een ervaren fotograaf bent of net begint, deze avond biedt je een unieke kans om te zien of uitvaartfotografie bij jou past. Lees verder en laat je inspireren. 

Deze Masterclass zal woensdagavond 18 september zijn om 20.00 uur online plaatsvinden.

LV67205

Is deze Masterclass iets voor jou?

Herken jij jezelf in het volgende?

 • Een fotograaf bent die een nieuwe niche wil verkennen
 • Voelt dat je vastloopt in je huidige aanbod van fotografie en graag iets anders wilt aanbieden
 • Geïnteresseerd bent in betekenisvol werk met een grote impact
 • Fotograaf in spe bent en je wilt ontdekken of afscheidsfotograaf iets voor je is
 • Nieuwsgierig bent naar de dagelijkse praktijk van een uitvaartfotograaf
 • Simpelweg benieuwd bent hoe mijn leven er uit ziet in de dagdagelijkse praktijk

Dan is deze Masterclass zeer zeker iets voor jou! 

IMG 3698 1

Masterclass met heel veel kennis

Kijkje in mijn leven

Live het hemd van mijn lijf vragen

Leren van meer dan 10 jaar ervaring in het vak

No nonsense en hands-on

“De online cursus afscheidsfotografie heb ik ervaren als een goede basis, van waaruit m’n eigen gedachten/wensen ten aanzien van afscheidsfotografie vormgegeven konden worden. Gwendolyn is benaderbaar, toegankelijk en vriendelijk. Geen vraag is haar te gek. Haar lesstof is duidelijk. In alle voorbeelden die voorbij komen is te merken dat ze ontzettend veel ervaring heeft en empathisch...
- Alma de Geus -

“Wil je weten of dat uitvaartfotografie bij jou past? Dan is deze cursus een heel mooi bruggetje. Gwendolyn neemt je mee in deze bijzondere tak van fotografie. Tevens is ze zeer toegankelijk voor vragen tijdens het volgen van deze training. Het heeft mij doen besluiten om hier in verder te gaan.”

- Gonnie Bax -
“Deze week deelgenomen aan de Masterclass “Een kijkje in de keuken”. Gwendolyn neemt je mee door een aantal beelden. Geeft tips rond de reportage en laat zien hoe zij de foto’s bewerkt vanuit RAW naar het eindresultaat. Ook komen er wat tips rond compositie en instellingen. Bijzonder dat er ook foto’s ingestuurd konden worden door deelnemers, die dan op een prettige manier...
- Henrita Fijnenberg -

“Welke camerainstellingen in welke situatie? Dan is deze masterclass een aanrader!”

- Arianne Beks -

“Een super masterclass, op een spontane wijze werd je meegenomen in de werkwijze van Gwendolyn. Veel kunnen leren in korte tijd. Goed te volgen, ook voor iemand die de eerste stappen in de afscheidsfotografie nog moet gaan zetten.”

- Mirjam Wisse -

“Ik vond het een hele leerzame masterclass, Gwendolyn vertelt op een fijne en laagdrempelige manier over haar werkwijze en laat ook zien hoe ze e.e.a. aanpakt. Ben blij dat ik de masterclass gevolgd heb!”

- Stephanie Stoops -

“Ik heb bij Gwendolyn een fijne intieme masterclass gevolgd. In een kleine besloten groep online foto’s van elkaar bekijken en analyseren en daarvan leren is in eerste instantie best eng, maar zéér leerzaam. Met je billen bloot, maar om te groeien is dit nodig ☺️”

- Hester Hielkema -

“Heel veel nuttige informatie voor een kleine investering. Ik had het niet willen missen! Gwendolyn, bedankt!”

- Dana Klinge -

“Na deze cursus ben ik een stuk wijzer in de wereld van de uitvaartfotografie en ga ik zelfverzekerder aan de slag!”

- Elly van de Berg -

“Gwendolyn geeft je voldoende tips en tricks aan de hand van haar ervaringen en beantwoord al je vragen die je hebt. Echt top!!”

- Rachel Viersma -

“Fijne uitgebreide informatie en veel om over na te denken! Ik ben er erg enthousiast door geworden ! Topper die Gwendolyn”

- Linda van den Wildenberg -

“In een mum van tijd weet gwendolyn je te pakken met haar passie voor dit vak.  Ze verteld open en eerlijk, maar ook heel veel informatie.  Soms ondertussen haar foto’s als onderstreping. Zien is voelen,  weten en ervaren.  Ik raad iedere beginnend afscheidsfotograaf aan dit te doen.”

- Nicky Paans -

“Ik vond het een interessante, leerzame cursus met veel praktijkvoorbeelden. Ik deed de cursus omdat ik benieuwd was hoe het is om een afscheid te fotograferen en wat hierbij komt kijken. Daar heb ik antwoord op gekregen door middel van de persoonlijke filmpjes van Gwendolyn. Je komt over als een open en warm persoon met oprechte betrokkenheid.”

- Iris Antonides -

Waarom nu meedoen?

Uitvaartfotografie is een groeiende niche met steeds meer vraag. Mensen hechten steeds meer waarde aan het vastleggen van de laatste momenten met hun dierbaren. Dit werk is niet alleen betekenisvol, maar ook bevredigend omdat je families helpt om dierbare herinneringen vast te houden.

Dit is hét moment om in te stappen en jezelf te onderscheiden in een niche met veel potentieel.

En het beste van alles? De Masterclass is slechts €27,- en als je er live bij bent kun je mij het spreekwoordelijke hemd van mijn lijf vragen. Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan kun je de replay terug kijken op een moment dat het jou uitkomt.

2023 12 Gwendolyn Andrea Labeur 005
2023 09 Videoshoot Gwendolyn 109

Wat maakt deze Masterclass uniek?

Wellicht heb je al vaker Masterclasses bij mij gevolgd, en dan weet je dat ik een open boek ben. Ik deel graag mijn kennis en haal een enorme voldoening uit het creëren van verbinding. Deze Masterclass is niet anders.

Met meer dan 10 jaar ervaring als uitvaartfotograaf, deel ik in deze masterclass mijn kennis en inzichten zonder enige terughoudendheid. Je krijgt een exclusieve blik in mijn leven en werk, waarbij ik je alle ins en outs vertel van dit bijzondere vak. Dit is een unieke kans om van mijn ervaringen te leren en te zien hoe uitvaartfotografie in de praktijk werkt. Mis deze kans niet om voor slechts 27 euro deel te nemen aan deze inspirerende avond. Bovendien is er een replay beschikbaar als je er op 18 september om 20 uur niet bij kunt zijn.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek of uitvaartfotografie jouw roeping is.

Wat ontvang je van mij in deze Masterclass?

 • Inzichten in het leven van een uitvaartfotograaf
 • Praktische tips
 • Live vragen aan mij stellen
 • Kijken wanneer en hoe vaak je wilt

Oke, en dan nu even concreet.

Kennis

 • Ik neem ruim 10 jaar ervaring als afscheidsfotograaf mee
 • Welke uitdagingen kent dit vak?
 • Wat is de schoonheid van dit vak?
   

Praktisch

 • Mijn lessen kun je direct gaan toepassen in je eigen werk
 • Geen wollige tips, maar praktisch en doeltreffend

Verbinden

 • Verbinden met een waardevolle community van afscheidsfotografen (je krijgt toegang tot een besloten FB groep)

Inspirerend

 • Na het geven van mijn Masterclass is meestal het grootste compliment “mega inspirerend”
SK8 9135 1

Slechts
€ 37,-

Schrijf je vandaag nog in .
en ontdek of uitvaartfotografie
jouw roeping is

Wil je weten hoe mijn leven eruit ziet?

Meld je dan nu aan voor deze waardevolle Masterclass

18 september 2024 om 20.00 uur

Profielfoto Gwendolyn Pieters Zeeland

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij “ontworpen” bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!