Slechts
€ 37,-

TE BEKIJKEN WANNEER JE WILT

Van fouten naar vaardigheid

Een mega waardevolle Masterclass met de 10 belangrijkste lessen voor afscheidsfotografen.

Ben je een afscheidsfotograaf of wil je er één worden?

Ontdek essentiële inzichten om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen! Ik neem je mee in mijn persoonlijke reis en de fouten die ik heb gemaakt, zodat jij ze niet hoeft te maken. 

Leer hoe je valkuilen vermijdt, gedenkwaardige momenten vastlegt en betekenisvolle herinneringen creëert tijdens emotionele afscheidsmomenten.

Deze Masterclass heb ik twee keer succesvol gegeven en is nu aan te schadden zodat je hem kunt bekijken wanneer je maar wilt.

2023 03 Gwendolyn spreker seminar 011

Is deze Masterclass iets voor jou?

Herken jij jezelf in het volgende?

 • Wil je leren van de fouten die andere afscheidsfotografen hebben gemaakt om je eigen groeiproces te versnellen?
 • Ben je onzeker over hoe je op respectvolle wijze emotioneel geladen momenten kunt vastleggen?
 • Zoek je praktische tips en inzichten om je vaardigheden als afscheidsfotograaf te verbeteren?
 • Voel je je overweldigd door de complexiteit van afscheidsfotografie en wil je meer zelfvertrouwen opbouwen?
 • Of ben je simpelweg nieuwsgierig naar de “domme” dingen die ik heb gedaan?

 

Dan is deze Masterclass zeer zeker iets voor jou! 

IMG 3698 1

Masterclass met heel veel kennis

Kijk in mijn keuken

Te kijken wanneer je maar wilt

Oprechte, liefdevolle maar leerzame feedback

No nonsense en hands-on

“De online cursus afscheidsfotografie heb ik ervaren als een goede basis, van waaruit m’n eigen gedachten/wensen ten aanzien van afscheidsfotografie vormgegeven konden worden. Gwendolyn is benaderbaar, toegankelijk en vriendelijk. Geen vraag is haar te gek. Haar lesstof is duidelijk. In alle voorbeelden die voorbij komen is te merken dat ze ontzettend veel ervaring heeft en empathisch...
- Alma de Geus -

“Wil je weten of dat uitvaartfotografie bij jou past? Dan is deze cursus een heel mooi bruggetje. Gwendolyn neemt je mee in deze bijzondere tak van fotografie. Tevens is ze zeer toegankelijk voor vragen tijdens het volgen van deze training. Het heeft mij doen besluiten om hier in verder te gaan.”

- Gonnie Bax -
“Deze week deelgenomen aan de Masterclass “Een kijkje in de keuken”. Gwendolyn neemt je mee door een aantal beelden. Geeft tips rond de reportage en laat zien hoe zij de foto’s bewerkt vanuit RAW naar het eindresultaat. Ook komen er wat tips rond compositie en instellingen. Bijzonder dat er ook foto’s ingestuurd konden worden door deelnemers, die dan op een prettige manier...
- Henrita Fijnenberg -

“Welke camerainstellingen in welke situatie? Dan is deze masterclass een aanrader!”

- Arianne Beks -

“Een super masterclass, op een spontane wijze werd je meegenomen in de werkwijze van Gwendolyn. Veel kunnen leren in korte tijd. Goed te volgen, ook voor iemand die de eerste stappen in de afscheidsfotografie nog moet gaan zetten.”

- Mirjam Wisse -

“Ik vond het een hele leerzame masterclass, Gwendolyn vertelt op een fijne en laagdrempelige manier over haar werkwijze en laat ook zien hoe ze e.e.a. aanpakt. Ben blij dat ik de masterclass gevolgd heb!”

- Stephanie Stoops -

“Ik heb bij Gwendolyn een fijne intieme masterclass gevolgd. In een kleine besloten groep online foto’s van elkaar bekijken en analyseren en daarvan leren is in eerste instantie best eng, maar zéér leerzaam. Met je billen bloot, maar om te groeien is dit nodig ☺️”

- Hester Hielkema -

“Heel veel nuttige informatie voor een kleine investering. Ik had het niet willen missen! Gwendolyn, bedankt!”

- Dana Klinge -

“Na deze cursus ben ik een stuk wijzer in de wereld van de uitvaartfotografie en ga ik zelfverzekerder aan de slag!”

- Elly van de Berg -

“Gwendolyn geeft je voldoende tips en tricks aan de hand van haar ervaringen en beantwoord al je vragen die je hebt. Echt top!!”

- Rachel Viersma -

“Fijne uitgebreide informatie en veel om over na te denken! Ik ben er erg enthousiast door geworden ! Topper die Gwendolyn”

- Linda van den Wildenberg -

“In een mum van tijd weet gwendolyn je te pakken met haar passie voor dit vak.  Ze verteld open en eerlijk, maar ook heel veel informatie.  Soms ondertussen haar foto’s als onderstreping. Zien is voelen,  weten en ervaren.  Ik raad iedere beginnend afscheidsfotograaf aan dit te doen.”

- Nicky Paans -

“Ik vond het een interessante, leerzame cursus met veel praktijkvoorbeelden. Ik deed de cursus omdat ik benieuwd was hoe het is om een afscheid te fotograferen en wat hierbij komt kijken. Daar heb ik antwoord op gekregen door middel van de persoonlijke filmpjes van Gwendolyn. Je komt over als een open en warm persoon met oprechte betrokkenheid.”

- Iris Antonides -

Waarom nu meedoen?

Waarom zou je wachten? Deze Masterclass biedt je een unieke kans om je vaardigheden als afscheidsfotograaf te verbeteren, te leren van mijn fouten. Verder is afscheidsfotografie een groeiende markt en een bijzonder vervullende tak van de fotografie.

En het beste van alles? De Masterclass is slechts €37,- en te bekijken wanneer je maar wilt, dus je hebt werkelijk niets te verliezen. Doe mee en zet nu de volgende stap in je carrière als afscheidsfotograaf!

2023 12 Gwendolyn Andrea Labeur 005
2023 12 Gwendolyn Andrea Labeur 033

Wat maakt deze Masterclass uniek?

Wellicht heb je al vaker Masterclasses bij mij gevolgd, en dan weet je dat ik een open boek ben. Ik deel graag mijn kennis en haal een enorme voldoening uit het creëren van verbinding. Deze Masterclass is niet anders. Ik zal mijn persoonlijke ervaringen en inzichten delen, zodat jij kunt leren van mijn successen en fouten. Samen zullen we een inspirerende en ondersteunende omgeving creëren waarin we allemaal kunnen groeien als afscheidsfotografen.

Wat ontvang je van mij in deze Masterclass?

 • Diepgaande inzichten
 • Praktische tips
 • Kijken wanneer en hoe vaak je wilt

Oke, en dan nu even concreet.

Kennis

 • Ik neem ruim 10 jaar ervaring als afscheidsfotograaf mee
 • Mijn allergrootste fouten en lessen daaruit
   

Praktisch

 • Mijn lessen kun je direct gaan toepassen in je eigen werk
 • Geen wollige tips, maar praktisch en doeltreffend

Verbinden

 • Verbinden met een waardevolle community van afscheidsfotografen (je krijgt toegang tot een besloten FB groep)

Inspirerend

 • Na het geven van mijn Masterclass is meestal het grootste compliment “mega inspirerend”
SK8 9135 1

Slechts
€ 37,-

Te bekijken wanneer
en hoe vaak je maar wilt.

Wil je weten wat mijn 10 grootste fouten zijn geweest?

Koop dan nu deze waardevolle Masterclass

Profielfoto Gwendolyn Pieters Zeeland

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij “ontworpen” bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!