Mega veel inspiratie en kennis in één masterclass

online masterclass

Hoe zorg ik voor klanten?

Maak het verschil met menselijke marketing voor (afscheids)fotografen.

Lange termijn succes!

Gwendolyn 09 12 1021 van 100 websize
2021 01 Afscheid Xem 156 uitvaartfotografie afscheid zeeland brabant belgie

“Waarom heb ik geen klanten?” & “hoe kom ik aan klanten?”

Herkenbaar? Je haalt alles uit die welbekende kast?
Leest e-books?
Moodboard je rot?
Volgt gratis masterclasses en webinars?
Schrijft alle tips die je krijgt op in een notitieboekje?

Toch lukt het je niet die steady stroom van klanten aan te trekken.
Wat is er aan de hand?

Strategie & mindset

Na één avond geïnspireerd aan de slag

Ruim 10 jaar ervaring als afscheidsfotograaf

Inclusief exclusief bonus materiaa

Praktisch en hands on

“Gwendolyn heeft door haar gedrevenheid en passie voor de afscheidsfotografie een hele mooie Opleiding ontwikkeld, waar buiten het technische gedeelte ook uitleg wordt gegeven van hoe de uitvaartbranche in elkaar zit, maar zeker ook hoe je je eigen business kan gaan opzetten en jezelf in de markt kunt gaan zetten. Al met al een vakvrouw in de afscheidsfotografie.”

- Michael Zwaagman -

“De opleiding van Gwendolyn is duidelijk, praktisch en heel oprecht gebracht. De Jumpstart is inderdaad een Jumpstart waarna je meteen aan de slag kunt.”

- Erwin Winkelman -

“Hele fijne opleiding, die in je eigen tempo prima te volgen is. Je altijd terecht kunt met vragen tussendoor, de mogelijkheden aanwezig zijn om mee te mogen naar een uitvaart om het ‘echte’ afscheid te ervaren. Geen taaie stof, heel leerzaam en super leuk! Ik raad het je zeker aan als je verder wilt in deze branche.”

- Kirsten Geerts -
“Ik heb de opleiding “Jump start als afscheidsfotograaf” gevolgd bij Gwendolyn, ik heb hier heel veel uitgehaald. Door alle modules had ik een heel goed beeld van de afscheidsfotografie waardoor ik met alle vertrouwen als afscheidsfotograaf kon beginnen. Gwendolyn verteld uitgebreid en vol passie over haar werk als afscheidsfotograaf en alles wat er bij afscheid komt kijken. Het...
- Luzanne Foesenek -

“Een hele fijne, duidelijke online-leeromgeving geeft Gwendolyn tips en tools in de afscheidsfotografie. Heel open, eerlijk en enthousiast. Ik heb er veel van opgestoken, vooral ook omdat ze vanuit haar ervaringen in de praktijk spreekt en niet schroomt dit te delen met de cursisten. Ze wil graag beginnende afscheidsfotografen coachen en op weg helpen.”

- Caroline Vriens -
“De online cursus afscheidsfotografie heb ik ervaren als een goede basis, van waaruit m’n eigen gedachten/wensen ten aanzien van afscheidsfotografie vormgegeven konden worden. Gwendolyn is benaderbaar, toegankelijk en vriendelijk. Geen vraag is haar te gek. Haar lesstof is duidelijk. In alle voorbeelden die voorbij komen is te merken dat ze ontzettend veel ervaring heeft en empathisch...
- Alma de Geus -

“Wil je weten of dat uitvaartfotografie bij jou past? Dan is deze cursus een heel mooi bruggetje. Gwendolyn neemt je mee in deze bijzondere tak van fotografie. Tevens is ze zeer toegankelijk voor vragen tijdens het volgen van deze training. Het heeft mij doen besluiten om hier in verder te gaan.”

- Gonnie Bax -

“Ik heb een online cursus gevolgd bij Gwendolyn. Op eigen tempo kon ik deze volgen. Geen oppervlakkige informatie, maar waardevolle tips en diepgaande ervaringen kwamen uitgebreid aan bod in de verschillende modules. Ik heb hier veel van geleerd! Het is een absolute aanrader!”

- Jessy Dasque -
“Deze week deelgenomen aan de Masterclass “Een kijkje in de keuken”. Gwendolyn neemt je mee door een aantal beelden. Geeft tips rond de reportage en laat zien hoe zij de foto’s bewerkt vanuit RAW naar het eindresultaat. Ook komen er wat tips rond compositie en instellingen. Bijzonder dat er ook foto’s ingestuurd konden worden door deelnemers, die dan op een prettige manier...
- Henrita Fijnenberg -

“Welke camerainstellingen in welke situatie? Dan is deze masterclass een aanrader!”

- Arianne Beks -

“Een super masterclass, op een spontane wijze werd je meegenomen in de werkwijze van Gwendolyn. Veel kunnen leren in korte tijd. Goed te volgen, ook voor iemand die de eerste stappen in de afscheidsfotografie nog moet gaan zetten.”

- Mirjam Wisse -

“Ik vond het een hele leerzame masterclass, Gwendolyn vertelt op een fijne en laagdrempelige manier over haar werkwijze en laat ook zien hoe ze e.e.a. aanpakt. Ben blij dat ik de masterclass gevolgd heb!”

- Stephanie Stoops -

“Ik heb bij Gwendolyn een fijne intieme masterclass gevolgd. In een kleine besloten groep online foto’s van elkaar bekijken en analyseren en daarvan leren is in eerste instantie best eng, maar zéér leerzaam. Met je billen bloot, maar om te groeien is dit nodig ☺️”

- Hester Hielkema -

“Heel veel nuttige informatie voor een kleine investering. Ik had het niet willen missen! Gwendolyn, bedankt!”

- Dana Klinge -

“Na deze cursus ben ik een stuk wijzer in de wereld van de uitvaartfotografie en ga ik zelfverzekerder aan de slag!”

- Elly van de Berg -

“Gwendolyn geeft je voldoende tips en tricks aan de hand van haar ervaringen en beantwoord al je vragen die je hebt. Echt top!!”

- Rachel Viersma -

“Het was een fijne cursus om te volgen en de ervaring van Gwendolyn te mogen uitgelegd krijgen. Ik houd van haar directe stijl, openheid en professionaliteit.”

- Carina Depret -

“Fijne uitgebreide informatie en veel om over na te denken! Ik ben er erg enthousiast door geworden ! Topper die Gwendolyn”

- Linda van den Wildenberg -

“In een mum van tijd weet gwendolyn je te pakken met haar passie voor dit vak.  Ze verteld open en eerlijk, maar ook heel veel informatie.  Soms ondertussen haar foto’s als onderstreping. Zien is voelen,  weten en ervaren.  Ik raad iedere beginnend afscheidsfotograaf aan dit te doen.”

- Nicky Paans -
Coach Gwendolyn Pieters Zeeland 2
Best lastig... marketing

Waar loop je tegenaan?

Marketing voor (afscheids)fotografen is nu eenmaal een vak apart.

De algemene tips en de templates die we gratis downloaden werken niet.

Het past gewoonweg niet.

LOGISCH. Want dat is niet onze manier

Loop je hier tegen aan

Is deze masterclass geschikt voor jou?

Tijdens deze masterclass ga ik je alles vertellen over menselijke marketing vanuit 2 heel unieke invalshoeken. Namelijk vanuit mij, de (afscheids)fotograaf met 8+ jaar ervaring in de bruiloft,- geboorte-, en de afscheidsbranche.

 • Máár ook vanuit de klant, jouw doelgroep.
 • Wat maakt nu dat die klant jouw werk ziet en denkt JA?
 • Wat maakt nu dat die klant over je hoort en denkt JA?
 • Wat maakt nu dat die klant je volgt op Social Media en denkt, JA?
 • Dat ga ik je vertellen. Niet alleen ik, maar ook jouw doelgroep komt aan het woord.

Onwijs waardevol dus! 

Gwendolyn Pieters Fotografie coach 6 2
2022 12 Door Daisy 016
Nu even concreet

Dit is wat jij gaat leren tijdens mijn masterclass:

 • Hoe profileer jij jezelf op Social Media zodat je een steady stroom van klanten kunt genereren én zichtbaar wordt voor de juiste doelgroep.
 • Hoe jij je doelgroep écht goed leert kennen.
 • Meer zelfvertrouwen in jouw marketing.
 • Nieuwe inspiratie om direct mee aan de slag te gaan.
 • Een hands-on strategie voor jouw bedrijf.
 • Waarom je van bestaande klanten ambassadeurs moet maken voor lange termijn succes.

"Atleten trainen dagelijks. Ondernemers trainen bijna nooit. Terwijl ondernemen een vak is, eentje waar jij jezelf in mag blijven trainen"

Exclusieve BONUS content

Exclusief interview met jouw klant, echte nabestaanden

De extra bonus komt in de vorm van waardevolle content gemaakt door jouw doelgroep.


Je krijgt een kijkje achter die schermen, want als iemand je doelgroep kent is het je doelgroep wel. Toch?

 

Dit kijkje achter de schermen geeft je direct inzicht in hoe jouw doelgroep denkt en wat zij nodig hebben. Menselijke marketing, de reden!

Gwendolyn Pieters Fotografie coach 6
Nu voor €47,- in plaats van €77,-

Na aanschaf kan je de masterclass direct kijken!

Extra bonus!

Toegang tot exclusieve content. In gesprek met jouw klant.

Profielfoto Gwendolyn Pieters Zeeland

Over Gwendolyn Pieters

Gwendolyn heeft zichzelf gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Ze legt liefdevolle herinneringen vast voor mensen en hun dierbaren op die momenten dat ze weten dat er een afscheid gaat naderen.

Daarnaast legt ze ook de uitvaart vast, op een liefdevolle en respectvolle manier, zodat men op een later moment troost kan halen uit deze beelden. Op de dag van afscheid is er immers zoveel liefde aanwezig die men niet altijd kan voelen en zien op dat moment. Daar kunnen beelden bij helpen.
Opleiding
Gwendolyn heeft zelf, naast haar bestaande opleidingen, de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd om zo nóg beter de branche te begrijpen en de cursisten nog beter te kunnen informeren.

Credentials
Inmiddels heeft Gwendolyn 100+ uitvaarten vastgelegd en tientallen herinneringsreportages mogen maken. Aan ervaring geen gebrek dus.
Human Design
Als Human Design Expert leert Gwendolyn hoe jij “ontworpen” bent en wat jouw unieke manier van door het leven bewegen is. Meer flow, fun and ease gegarandeerd.

Podcast
Om andere te inspireren en de liefde voor dit vak te laten voelen is Gwendolyn haar eigen podcast gestart waarin ze vertelt over haar ervaringen als afscheidsfotograaf en ondernemer. Daarnaast interviewt ze ook andere mensen die in deze mooie branche werkzaam zijn!