Podcast

Aflevering 7. Schaduwfoto

In deze aflevering ga ik in gesprek met Dasja van Das Knuss Fotografie. Een gedreven, mooie en lieve ondernemer en collega-fotograaf. Alleen doet zij iets wat enorm uniek is en waar ze ontzettend goed in is. Ze maakt schaduwfoto’s, zelf legt ze uiteraard in de podcast uit wat dit is en hoe dat werkt. Absoluut de moeite waard want ondanks dat ik Dasja al een hele tijd ken, heb ook ik weer nieuwe dingen geleerd!

Ow en ik heb haar een tijdje geleden ook gefotografeerd, dus benieuwd naar het gezicht achter DasKnuss, check dan DEZE BLOG.

Meer weten: https://www.dasknuss.nl

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding