(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
In gesprek met Dasja Dijkstra

Aflevering 7. Schaduwfoto

Gwendolyn Pieters
 - 
februari 13 2020
 - 

In deze aflevering ga ik in gesprek met Dasja van Das Knuss Fotografie. Een gedreven, mooie en lieve ondernemer en collega-fotograaf. Alleen doet zij iets wat enorm uniek is en waar ze ontzettend goed in is. Ze maakt schaduwfoto's, zelf legt ze uiteraard in de podcast uit wat dit is en hoe dat werkt. Absoluut de moeite waard want ondanks dat ik Dasja al een hele tijd ken, heb ook ik weer nieuwe dingen geleerd!

Ow en ik heb haar een tijdje geleden ook gefotografeerd, dus benieuwd naar het gezicht achter DasKnuss, check dan DEZE BLOG.

Meer weten: https://www.dasknuss.nl

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram