(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Grijpskerke/Middelburg

Afscheid in Corona-tijd

Gwendolyn Pieters
 - 
juli 16 2020
 - 

Wat zijn uitvaarten in corona tijd bijzonder, anders en intiem. Ik merk enorm veel creativiteit bij de uitvaartondernemers en welwillendheid om ondanks de beperkingen een afscheid neer te zetten waar men met een warm gevoel op terug kan kijken.

Overigens heb ik hierover een podcast opgenomen, mocht je het leuk vinden om te luisteren, je kan hem HIER VINDEN.

Zo ook bij dit afscheid, waar er in het dorp een erehaag werd gevormd en ondanks de regen stonden er zoveel mensen, echt zo bijzonder en warm. Dankbaar ben ik dat ik deze bijzondere beelden met jullie mag delen.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor.  ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram