(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Kraamreportage Grijpskerke

Nog net op tijd een kraamreportage geboekt

Gwendolyn Pieters
 - 
juli 23 2020
 - 

Begin van de corona tijd, nog onduidelijk wat wel en niet mag. Maar ik kreeg wel de vraag of ik een kraamreportage wilde komen maken van kleine Evina. Joyce en ik bespraken goed met elkaar hoe we er in stonden en we waren het er over eens dat met afstand houden het geen probleem moest zijn te fotograferen, mits we uiteraard geen klachten hadden. Dus ik ging op pad en mocht dit prille geluk vastleggen, wat was dat leuk! Extra leuk als er een oudere zus is die met zoveel liefde hielp met de verzorging.

Bedankt lieve Joyce dat ik dit voor jullie mocht vastleggen!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram