(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Certificering Moment Design

Petra en Erik

Gwendolyn Pieters
 - 
september 10 2016
 - 

Afgelopen dinsdag was het dan zo ver. Ik ging op voor mijn certificering voor Moment Design, de techniek waar ik zo verliefd op ben, de techniek die ik altijd tijdens mijn portretshoots gebruik, DE manier om spontane, echte, emotionele foto's te krijgen en de mensen voor mijn camera meer dan alleen foto's te geven maar een echte belevenis. Even tijd voor elkaar.

De dag vond plaats in Utrecht dus ik zat al om half zeven in de auto. Uiteraard met wat files kwam ik te laat aan in Utrecht. Maar dat gaf niet want we begonnen met het theorie-examen, een mondelinge overhoren van de theorie en ik was rond 10 uur ingepland. Spannend, zeker omdat je met de andere cursisten in de gang zit te wachten en je elkaars zenuwen duidelijk voelt. Nadat we alle 8 waren geweest was het tijd om naar buiten te gaan voor het theorie gedeelte. Op dat moment waren mijn ergste zenuwen verdwenen, het was alleen nog even afwachten als hoeveelste ik aan de beurt zou zijn. Ik was pas als 6e aan de beurt en toen namen met de tijd ook mijn zenuwen weer toe. Ik trok me samen met Sharon ook even terug om gewoon even over wat anders te kletsen.

Toen was het mijn beurt, allereerst, wat een prachtig koppel hadden we! En ze gingen elke keer weer met zoveel energie en enthousiasme de sessie in. Knap want toen ik aan de beurt was stonden ze al ruim een uur voor de camera! Ik was erg bang dat ik alle ogen die op mij gericht waren (7 medecursisten, 2 teachers en 3 teachers in opleiding) mij van me stuk zouden brengen. Maar dat viel heel erg mee! Ik was op een bepaald moment totaal vergeten dat ze er waren. Ik, en volgens mij ook Erik en Petra genoten er van.

De middag was een middag vol inspiratie. Niet alleen voor mijn collega's die gingen certificeren maar voor iedereen die met Moment Design bezig is. Ik heb ontzettend veel inspirerende mensen ontmoeten en twee hele leuke workshops gevolgd. Kortom een spannende dag, vol inspiratie en ook nog ontspanning.

Nu is het afwachten tot ik hoor of ik geslaagd ben. Duimen jullie mee?

Actiefoto's van mij zijn gemaakt door mijn collega Carina Bus-Calis van Carina Calis Fotografie.

 

 

 

 

blog1_resize

blog2_resize

blog3_resize

blog4_resize

blog5_resize

blog6_resize

blog7_resize

 

 

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram