(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Moment Design Familie-shoot

Familie Kramer

Gwendolyn Pieters
 - 
september 2 2016
 - 

Een week of drie geleden werd ik tijdens mijn vakantie en een dagje uit in Blijdorp gebeld door Joyce. Ze had een fotoshoot van mij gezien en was daar erg van onder de indruk. Binnen enkele weken zou haar zoon Ole op wereldreis gaan en sluiten ze als gezin een periode af. Het leek haar dus erg leuk een fotoshoot cadeau te doen aan haar man om dit moment in hun leven vast te leggen.

Omdat ik vakantie had moest ik dat uiteraard wel even met mijn gezin overleggen. Maar ze was zo enthousiast over de telefoon en ik gunde hun dit van harte. Dus we plande een afspraak in, anderhalve week later. Ik ging vanaf de camping naar Brouwershaven gaan om het gezin op de foto te zetten. Ik werd hartelijk ontvangen in hun (vakantie)huis, daarna liepen we gezamenlijk naar de dijk. Wat een prachtige plek om te fotograferen! En het licht zat ontzettend mee. Dit beloofde heel wat.

Ik gebruik tijdens mijn fotoshoots de technieken van Moment Design en al snel kwamen daar de echte glimlachen tevoorschijn. Wat een prachtige herinneringen werden er gedeeld met elkaar. Het was voor mij ook zo genieten. Dirk, Joyce en Ole, ik hoop dat ik jullie de herinnering heb kunnen geven die jullie graag wilde hebben. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de mooie avond!

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10-2

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize Blog 13_Resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram