Podcast

Destination Wedding Time!!!

Ja, deze titel verdient een aantal uitroeptekens. Want wow wat speciaal om een bruiloft in het buitenland te mogen fotograferen. Ik maak natuurlijk voornamelijk afscheid- en uitvaartreportages maar af en toe maak ik een uitzondering om een andere soort reportage te maken als de agenda dat toe laat. En in dit geval maakte ik met liefde ruimte in mijn agenda.

2022 09 Theo Lisa 188

Betekenisweek 2021

Ik ontmoette Lisa en Theo in 2021 tijdens de betekenisweek. Ze waren op vakantie in Zeeland samen met de moeder van Lisa. Haar moeder zou die week erop haar behandelingen starten en ze wilde graag nog enkele mooie foto’s voordat ze haar haar zou verliezen. Dus hadden ze zich aangemeld voor de betekenisweek en ze waren ingeloot. We hebben toen echt een heel mooi moment met elkaar gedeeld op het strand in Vlissingen. Deze foto’s kun je hieronder bekijken:

Of ik naar Frankrijk wilde komen?

En toen kreeg ik in 2022 een berichtje van Lisa en Theo, dat ze gingen trouwen! Wat een prachtig nieuws. En ze wilde heel graag dat ik kwam fotograferen, er was alleen 1 ding. De bruiloft zou ik Frankrijk zijn, of dat geen probleem was. Ehm, nee! Daar hoefde ik niet lang over na te denken. De meeste fotografen die bruiloften fotograferen dromen van een zogenaamde Destination Wedding. Ik heb dat nooit actief nagestreefd maar als het dan op mijn pad komt, zeg ik geen nee.

En zo kwam het dat ik in September op een dinsdag alleen naar Frankrijk ben gereden om dit prachtige paar drie dagen te mogen volgen tijdens de dagen die ze daar met vrienden en familie door gingen brengen.

2022 09 Theo Lisa 006
2022 09 Theo Lisa 213

Helaas mocht het niet zo zijn

De wens van Lisa en Theo was natuurlijk dat Lisa haar moeder bij de bruiloft zou kunnen zijn. Helaas bleek dit niet te lukken, zo’n twee weken voor de bruiloft was het tijd om afscheid te nemen van Lisa haar moeder. Een ceremonie in het ziekenhuis zodat haar moeder er toch een beetje bij kon zijn was het alternatief.

Het werd dus een bruiloft met dubbele gevoelens, het geluk van trouwen en het samenzijn met de mensen met die ze zo dierbaar zijn. Maar met het gemis van iemand die zo belangrijk is voor Lisa.

Drie dagen maar liefst

Ondanks het gemis was het een warm, mooi en liefdevol samenzijn van maar liefst drie dagen. Op de dinsdagavond gezellig samen komen met vrienden & familie en lekker eten. Op de woensdag was dan de daadwerkelijk trouwdag met de ceremonie, maar ook relaxen en BBQ-en en op donderdag met zijn allen ontbijten. Waarna een gedeelte van de gasten weer zou vertrekken. Waaronder ik. Zo tof om deze drie dagen mee te mogen maken. Ik neem jullie mee met onderstaande foto’s.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding