(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Goes

Liever niet te vaak

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 20 2023
 - 
2021 10 Afscheid Ted von Harras 007

Dankbaar

Ik ben altijd enorm dankbaar als ik bij een familie mag komen om een uitvaartreportage te maken. En nog dankbaarder als ze mij nogmaals vragen als er weer een overlijden binnen de familie is. Maar heel eerlijk, liever heb ik het natuurlijk niet dat ik terug moet komen. Want dat betekent dat er weer iets verdrietigs is voorgevallen.

Helaas mocht ik binnen deze familie in een korte tijd tweemaal een reportage maken. Deze kun je hier bekijken:

Paars & een borrel

Nu moesten twee zussen afscheid nemen van hun vader. Met de prachtige kleur paars werden mooie accenten aangebracht in het geheel. Een liefdevolle en warme dienst waar geheel in stijl van hun vader werd geproost. Dankbaar ben ik dat ik deze liefdevolle beelden met jullie mag delen. Enkele familieleden wilde liever niet online en daar heb ik alle respect voor. Daarom vandaag een klein inkijkje.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram