Podcast

Door dik en dun – liefdevolle reportage Westhove

2023 10 Mirelle Roan 1

De aanmelding van Mireille en Roan verliep een beetje anders dan anders. Ik mocht een bedrijfsreportage maken voor Blom en De Ridder Uitvaartverzorging en tijdens deze reportage kwam de Betekenisweek ter sprake. Dorien gaf direct aan dat ze een gezin wist voor wie een reportage een geschenk uit de hemel zou zijn. Dus ging ze dit gezin tippen. En zo kwam de aanmelding van Mireille binnen.

Ze wilde graag met haar zoon Roan Cannoo op de foto, herinneringen maken en laten vastleggen nu het nog kan. Mireille vecht al 25 jaar tegen kanker, maar helaas gaat ze dit gevecht niet meer winnen en genieten ze nu ze dat nog kunnen.

En genieten doen ze, de avond voor de reportage boekte ze spontaan een reis naar Las Vegas om daar U2 te zien in de Sphere. Wat een enorm speciaal vooruitzicht!

Maar bovenal zag ik immense liefde, liefde van een moeder die probeert zo lang mogelijk hier te zijn om haar zoon zo ver mogelijk te brengen en liefde van een zoon die er zoveel mogelijk voor zijn moeder is en haar door dik en dun steunt. Ik was en ben zo enorm onder de indruk van dit stel.

Ow en als bonus maakte ik ook nog enkele foto’s van Mireille en haar beste vriendin, die mee was om de hond bij haar te houden als moeder & zoon op de foto gingen.

Lieverds ik gun jullie nog zoveel mooie herinneringen samen, geniet zo lang het kan.

2023 10 Mirelle Roan 11

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding