(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Goes

Een bloemenzee en een indrukwekkende omgeving

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 19 2018
 - 

Ik wordt gebeld door Nicole van Uitvaartverzorging Overtoom Groen, of ik die week beschikbaar ben voor een uitvaartreportage. Dit was uiteraard geen probleem. Deze keer begon de reportage iets anders dan anders, ik ontmoette de nabestaanden bij Bloemisterij Wisse in Heinkeszand. Er waren namelijk zoveel arrangementen dat de nabestaanden door de bloemist waren uitgenodigd om alvast alle stukken te bekijken. Wat een ontzettend lief aanbod en wat was het met zorg uitgestald. Anneke kon op haar gemakje alle stukken bekijken. Een ontzettend fijn moment.

Hierna gingen we door naar het rouwcentrum voor een laatste moment samen met haar man. Daarna zouden ze de kist sluiten. De volgende ochtend mocht ik ook alle momenten vastleggen, nog even naar huis, de dienst in een indrukwekkende kerk, naar de begraafplaats en daarna het condoleren en samenzijn in Brasserie Katoen. Een fijne ambiance om herinneringen op te halen.

Lieve Anneke, wat een eer om je te ontmoeten en deze herinneringen voor je vast te leggen. Heel erg bedankt voor je vertrouwen.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vindt ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram