(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Persoonlijk blog

Een fijn en nuttig samenzijn

Gwendolyn Pieters
 - 
december 21 2017
 - 

Sinds juli ben ik aangesloten bij het Nederlands Collectief voor Afscheidsfotografen. Persoonlijk vindt ik het heel belangrijk als je actief bent ik speciale takken van fotografie (zoals geboorte- of afscheidsfotografie) je bij vakgenoten aan te sluiten. Om meerdere redenen. De belangrijkste reden voor mij is omdat we samen immers meer kunnen bereiken dan alleen. Ik vindt het heel belangrijk dat afscheidsfotografie steeds meer en meer gemeengoed wordt. En samen sta je sterker en kan je van elkaar krachten gebruik maken. Verder is het ook enorm fijn om met elkaar te sparren over zaken en een vangnet te hebben.

Op 13 november stond de Algemene Ledenvergadering en voor mij dus ook een eerste kennismaking met de meeste van de leden. Altijd weer spannend maar ik had er vooral heel veel zin in. Het was fijn om de mensen die ik tot op heden enkel online had gesproken, in het echt te ontmoeten. En het zijn stuk voor stuk lieve mensen met een groot hart voor afscheidsfotografie.

Na een heel klein beetje terugblikken was het vooral vooruitkijken, plannen maken voor het komende jaar. En ik heb er helemaal zin in! Ik mag me het komende jaar vooral bezig houden met Social Media en zorgen dat we de onderling de connectie vinden en houden. En naast dat zijn er nog veel meer mooie plannen gemaakt. Laat onze groep en de bekendheid van afscheidsfotografie maar groeien!

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram