(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Middelburg

Een liefdevol beeld

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 21 2017
 - 

2017 04 Uitvaart Nico 247 2

In April mocht ik een uitvaart vastleggen waarbij ik dit beeld heb gemaakt. Ik ben ontzettend blij met dit beeld. Wat mij betreft verteld deze foto heel veel maar laat het weinig confronterende details zien. Het is ook een foto waarbij iedereen een eigen interpretatie kan maken van het verhaal. Neem dit meisje afscheid van opa of oma? Of misschien van iemand anders? Het laat zien waar ik voor sta, geen rauw verdriet op de foto zetten maar juist de liefde vastleggen.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vindt ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram