(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Een liefdevol beeld - Uitvaartreportage Middelburg

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 21, 2017
 - 

In April mocht ik een uitvaart vastleggen waarbij ik dit beeld heb gemaakt. Ik ben ontzettend blij met dit beeld. Wat mij betreft verteld deze foto heel veel maar laat het weinig confronterende details zien. Het is ook een foto waarbij iedereen een eigen interpretatie kan maken van het verhaal. Neem dit meisje afscheid van opa of oma? Of misschien van iemand anders? Het laat zien waar ik voor sta, geen rauw verdriet op de foto zetten maar juist de liefde vastleggen.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vindt ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram