(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Day in the Life reportage Vrouwenpolder

Een liefdevolle, mooie dag

Gwendolyn Pieters
 - 
september 29 2017
 - 

Twee weken geleden had ik de eer om een gedeelte van de dag door te brengen met een fantastisch mooi gezin. Bart en Andrea gingen op vakantie in Zeeland samen met alle kinderen en aanhang. Bart heeft ALS en dit zou waarschijnlijk de laatste vakantie in deze samenstelling zijn. Wat heb ik een liefde mogen voelen die dag. Er werd met elkaar gedold, er werd met elkaar gelachen en af en toe was er een traan. Ik ben blij en dankbaar dat ik dit voor deze mooie mensen mocht doen....

BewarenBewaren

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram