(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Earlybirds Reportage Amphia Breda

Mijn kleinste Earlybirdje ooit

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 5 2017
 - 

Ongeveer drie weken geleden kreeg ik een berichtje van de planner van Stichting Earlybirds of ik misschien een reportage wilde maken in het Amphia in Breda, het is voor mij qua reistijd verder dan dat ik normaal ga maar ik had wel zin om weer eens op pad te gaan. Bovendien zal ik zeer binnenkort een geboortereportage in dit ziekenhuis maken, dus op zich wel erg fijn dat ik daar al een keer in alle rust naar toe kan. Ik mocht Jens fotograferen. Jens is geboren met 33 weken maar woog slechts 1018 gram bij de geboorte. Veel te klein voor dat termijn. Hij is geboren in het Radboud in Nijmegen maar mocht al na enkele dagen dichter naar huis omdat hij het zo goed doet. Ik ontmoet twee ontzettend lieve ouders, die met veel liefde de verzorging van Jens helemaal zelf doen. Wat een klein mannetje maar wat lijkt hij al groot, hij laat meerdere malen een lieve glimlach zien. Echt om te smelten!

Lieve Jerry en Debby, het was erg fijn om jullie te ontmoeten. Hopelijk groeit Jens lekker door en mogen jullie snel met elkaar naar huis!

De ouders hebben ook een berichtje geschreven over hun ervaring:

Op 3 september is onze zoon Jens geboren! We zijn dan ook super trots dat hij het zo goed doet!

Bij de 20weken echo bleek namelijk dat mijn placenta zo slecht werkte dat het maar de vraag was of Jens het zou overleven. Elke week moesten we naar Nijmegen voor een echo en was het maar de vraag of zijn hartje nog klopte. Gelukkig bleef Jens volgens zijn eigen groeilijn groeien en bleef zijn hartje kloppen!

Na 30 weken zwangerschap was de doorbloeding van de placenta zo slecht dat ik in Nijmegen werd opgenomen. Uiteindelijk heb ik het nog vol weten te houden tot 33 weken en 2 dagen, toen moest Jens gehaald worden daar ik plotseling Hellp had ontwikkeld.

Ik kreeg een keizersnede waarbij Jens gelukkig gelijk zelfstandig ademde, echt super knap!

Zijn gewicht bij de geboorte was 1018gram. Jens kwam in de couveuse te liggen op de NICU in Nijmegen. Na 6 dagen mocht hij gelukkig al over naar de high care in Breda, wat voor ons een stuk dichterbij is! Ook daar mocht hij al snel uit de couveuse over naar een waterbed, waar hij vooral mocht groeien. Hij maakt al super grote stappen waar wij elk moment van genieten! Een paar dagen na de komst van Gwendolyn trok hijzelf de sonde er uit en sindsdien drinkt hij al zijn voedingen al uit de fles, erg knap! Ook mocht hij vlak daarna van de monitor af en in een wiegje verder groeien. Ondertussen ligt hij al 5 weken in het ziekenhuis en weegt hij al 1805gram! Het is nu enkel nog aankomen tot de 2kg, zodat hij met ons mee naar huis mag!

Gwendolyn enorm bedankt voor je tijd en het super mooie resultaat!

Liefs Jerry en Debby


Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties. Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekengingnummer NL32INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaar hartelijk dank daarvoor. 
DONATIELINK

 

Blog 1 Resize 25

Blog 2 Resize 25

Blog 3 Resize 25

Blog 4 Resize 25

Blog 5 Resize 25

Blog 6 Resize 25

Blog 7 Resize 24

Blog 8 Resize 24

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram