Podcast

Een prachtig en intiem samenzijn

G2S 2802

Oktober 2019

Al weer twee jaar geleden, oktober 2019 had ik de eer om Anne en Lammie te ontmoeten. Een waanzinnig lief en enorm sterk stel. Ze waren ingeloot voor de Betekenisweek van het Moment Design Collectief. We hadden een fijne ochtend en ik heb zulke waardevolle foto’s voor ze gemaakt

De reportage die ik voor ze heb gemaakt kun je HIER bekijken.

2021 05 Afsheid Lammie 001

Van onschatbare waarde

Natuurlijk weet ik als geen ander hoe belangrijk mijn foto’s soms zijn, maar op het moment dat iemand komt te overlijden wordt dat nog duidelijker. Helaas overleed Lammie in mei 2021 en werd ik door Anne gebeld of ik beschikbaar was om de uitvaart voor haar en haar familie vast te leggen. Uiteraard en met liefde.

Ik ontmoette de familie bij Anne thuis. Lammie was de hele week thuis bij haar geweest, daar waar hij hoorde. Daarna gingen we gezamenlijk naar het crematorium waar het afscheid plaatsvindt. Prachtige kleurrijke bloemen en persoonlijke items maakte het een mooi en persoonlijk geheel. Met dank aan Uitvaartcentrum Overtoom Groen.

Dankbaar ben ik dat ik deze beelden met je mag delen. Het geeft niet een compleet beeld omdat niet de hele familie beelden wilde delen. En ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat dat ook helemaal oké is. Boven alles maak ik de foto’s voor de nabestaanden. En het mogen delen van beelden om te laten zien hoe waardevol afscheidsfotografie is, is slechts een fijne bonus.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding