Gratis Free Boost!

Bekijk de 5 gratis tips en laat mij weten wat je ervan vindt. Ik ben erg benieuwd wat dit jou brengt.
 

 

2023 01 Gwendolyn Suikerfrabriek 043

Aangenaam! Mentor Gwendolyn

Naast fotograferen is het mijn missie andere fotografen te begeleiden met enorm veel passie, er is niets mooiers dan collega’s doorbraak na doorbraak te zien hebben en het bedrijf en het leven te creëren waar ze zo naar verlangen. Mijn kracht als coach ligt in het feit dat ik naast enorm veel kennis deel ook aan de slag ga met mindset en persoonlijke ontwikkeling. Zodat vanuit eigen kracht en eigen missie een compleet authentiek bedrijf neergezet wordt, waardoor het ondernemen moeiteloos gaat. Dus ben je klaar om niet alleen op het gebied van kennis te groeien, maar ben je ook toe aan een flinke dosis inspiratie, plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken wat ik als coach voor je kan betekenen!

Cursussen

Mijn missie is om fotografen te begeleiden met al mijn kennis en ervaring. Alles wat ik heb mogen leren, maakte mij meer krachtig ondernemer en gelukkiger als mens. Dat gun ik jou ook. Daarom heb ik een prachtig aanbod gecreëerd om jou als fotograaf verder te helpen. Van een opleiding tot afscheidsfotograaf tot een intensief coachingstraject.

Let's connect

Lets connect form