(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportage Vlissingen

Heerlijke nazomer op het strand

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 22 2019
 - 

Wat heb ik afgelopen nazomer genoten van het fotograferen van dit mooie gezin! Een hele leuke leeftijd ook voor mij als fotograaf. Ik werk met de Moment Design techniek en dat betekent dat ik allerlei vragen stel en opdrachten geef en de kinderen reageerde daar geweldig op! Dus niet alleen mooie foto's maar hele leuke en lieve momenten met elkaar. Precies waar mijn reportages om draaien. Geniet mee met deze prachtige mensen!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram