(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportage Vlissingen

Heerlijke nazomer op het strand

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 22 2019
 - 

Wat heb ik afgelopen nazomer genoten van het fotograferen van dit mooie gezin! Een hele leuke leeftijd ook voor mij als fotograaf. Ik werk met de Moment Design techniek en dat betekent dat ik allerlei vragen stel en opdrachten geef en de kinderen reageerde daar geweldig op! Dus niet alleen mooie foto's maar hele leuke en lieve momenten met elkaar. Precies waar mijn reportages om draaien. Geniet mee met deze prachtige mensen!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram