(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportage Domburg

Een prachtig gezin

Gwendolyn Pieters
 - 
februari 15 2019
 - 

Tijdens de Moment Design betekenisweek mocht ik afgelopen oktober een prachtig gezin vastleggen, het gezin van Christie. Ze had zich aangemeld omdat ze graag een mooie herinnering wilde laten maken van haar gezin voor als ze er later zelf niet meer is. Ze heeft namelijk uitgezaaide en ongeneeslijke eierstokkanker. Door haar gezin heeft ze elke dag weer de kracht om door te gaan in haar strijd tegen haar ziekte. We hadden een prachtige middag, een mooi najaarszonnetje, lieve mensen en heel veel lieve en warme woorden. Ik genoot van ieder moment en de familie ook.

Enkele weken later liet ik Christie en Willem de foto's zien op mijn kantoor in Vlissingen. Tot tranen geroerd waren ze, dat was zo'n mooi moment. Inmiddels heb ik een prachtig album voor ze mogen maken. Zo dankbaar dat ik dit mocht doen.

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram