(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bruidsreportage Serooskerke, Veere, Ritthem

Last-minute maar zo leuk!

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 5 2017
 - 

Het is heel gebruikelijk dat een fotograaf ruim voor de datum, soms wel meer dan een jaar van te voren, wordt geboekt voor de grote dag. Bij deze bruiloft verliep het echter anders, ongeveer anderhalve week voor de datum mocht ik een offerte uitbrengen aan dit stel, Marko en Elmar. En vijf dagen voor de datum ging ik op kennismakingsgesprek. Ietwat ongebruikelijk maar ik hou wel van een beetje spontaniteit. Spontaan is dit stel zeker, ietwat chaotisch zo vlak voor de grote dag was het hele huis duidelijk in voorbereiding voor de grote dag. We hadden een ontzettend leuk gesprek en ik had helemaal zin in die vrijdag.

Op de grote dag regende het. En het was werkelijk geen moment droog, dit was ook voorspeld en natuurlijk in eerste instantie ontzettend balen. Op je bruiloft heb je het toch het liefste een beetje droog. Maar aangekomen bij het stel bleek dat ze zich er niet druk om konden maken, ze gingen er een fantastische dag van maken. En een fantastische dag was het, ik heb van Marko en Elmar genoten, van hun lieve vrienden en familie en van de prachtige locaties. Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken en laat jullie meegenieten door een foto-verslag!

Deze bruiloft is mede mogelijk gemaakt door:
Bloemen: Bloemen op 54 & Het Bloemenhuis
Catering: Corbijn Catering (PLUS Supermarkt Corbijn)
Haar bruid: Kapsalon M'n Zus & Ik (Carola)

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram