Podcast

Twee in één

Deze familie ken ik inmiddels al best wel goed. Saskia en haar gezin mocht ik vastleggen tijdens de zwangerschap, bevalling en in de kraamperiode. Ik mocht hun ouders een keertje op de foto zetten en toen moeder het slechte nieuwe kreeg dat ze niet lang meer zou hebben, mocht ik een grote familiereportage maken. En na het overlijden ook de week van het afscheid voor de familie gedocumenteerd. Het is elke keer weer zo bijzonder en dankbaar om met families mee te mogen lopen in hun levenspad.

Mariëlle mailde mij een tijdje geleden dat ze graag een gezinsreportage wilde voor wat nieuwe foto’s aan de muur, of ik dat wilde doen. En daar zeg ik geen nee tegen! Toen we het gepland hadden toen kwam de vraag of het gezin van haar zus, Saskia, ook op de foto mocht. En ja! Dat vind ik hartstikke leuk! Ook heel tof voor hun vader om foto’s van de gezinnen van zijn dochter te krijgen. En van zijn dochters samen en van zijn kleinkinderen.

Kortom, we zijn lekker een ochtendje naar het bos en strand gegaan en lekker de tijd genomen voor foto’s in diverse samenstelling. Precies zoals ik dat het leukste vind om te doen!

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding