(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bedrijfsreportage Grijpskerke

Systemisch werken, zo bijzonder

Gwendolyn Pieters
 - 
september 27 2020
 - 

Joyce en ik kennen elkaar al een tijdje, leren kennen tijdens diverse netwerkbijeenkomsten en uiteindelijk samen in een Mastermind! Ik kende haar dus als redelijk goed, maar haar aan het werk zien, die eer had ik nog niet gehad. Toen ze mij vroeg of ik de nieuwe beelden voor haar website kon maken, twijfelde ik dan ook geen moment. Dat leek mij een geweldige opdracht.

Joyce coacht mensen door middel van opstellingen met haar paarden. Het is lastig uit te leggen voor mij, maar als je een kijkje neemt op haar prachtige website, dan weet ik zeker dat je een goede indruk krijgt van haar werk!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram