(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Middelburg

Overvloed op alle vlakken

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 20 2021
 - 
2021 04 Afsheid Marjoke 042

"Herken je me niet" zei ze

Het eerste wat Bianca zegt als we elkaar zien bij het uitvaartcentrum is: "Herken je me niet". Mijn radartjes gingen gelijk draaien maar er ging geen belletje rinkelen, volgens mij heb ik Bianca nog nooit ontmoet. En dat klopte gelukkig, want anders had ik mij nogal voelen staan daar. We bleken elkaar al een hele tijd te volgen op Social Media. Oef, dat was een opluchting.

2021 04 Afsheid Marjoke 027

Ze hoopte me niet nodig te hebben

En dat snap ik, de meeste mensen willen mij liever niet bellen om te vragen of ik beschikbaar ben want dat betekent dat ze afscheid moeten gaan nemen van een dierbare. Bianca moest afscheid nemen van haar moeder. En dat niet alleen, dat moest ze ook nog eens "alleen" doen, want haar broer is woonachtend in het buitenland en kon door corona niet naar Nederland komen voor het afscheid. En uiteraard had ze haar eigen gezin die haar bijstond, maar dat is toch anders. En ook voor haar broer, op afstand afscheid moeten nemen, dat wens je niemand toe.

Wat een prachtig en persoonlijk afscheid had Bianca geregeld. De kist van haar moeder echt midden tussen alle mensen in, omringd door haar geliefde. Haar kinderen mochten tijdens de dienst gewoon lekker rondlopen en de kis van oma versieren met een overvloed aan stickers en ook werden er een overvloed aan bellen geblazen, hoorde ik een overvloed aan lieve woorden en mooie herinneringen en een overvloed aan liefde was zichtbaar en voelbaar. Ik was zo onder de indruk hoe dit gezin dit heeft gedaan met elkaar.

Dankbaar ben ik altijd voor het delen van beelden maar nu nog iets meer. Ik vind het altijd fijn om te laten zien dat uitvaarten ook "anders" kunnen en hoewel dit misschien niet mega out of the box is, was het wel enorm eigen en is deze familie gaan staan voor wat voor hun belangrijk is en dat was te voelen.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor.  ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram