(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Kraamreportage Middelburg

Poseren of niet?

Gwendolyn Pieters
 - 
september 22 2016
 - 

Een weekje of drie geleden werd ik gebeld door Lisette of ik last-minute nog tijd had voor een nebwornsessie. Ze was net bevallen van een zoontje Timothy en wilde toch wel heel graag wat mooie foto's. Met een beetje puzzelen lukte het om een gaatje te vinden. Maar tijdens het mailen bleek dat Lisette nog niet helemaal op 1 lijn zat met haar partner Jeroen. Of het mogelijk was om tijdens de newbornreportage ook wat foto's met de hond kon maken. Ik opperde of het dan niet leuker was gewoon een kraamreportage te boeken en dan kijken of we nog wat ruimte zouden hebben voor wat geposeerde plaatjes. Zo geschiede.

Toen Timothy een kleine twee weken oud was ging ik naar Lisette en Jeroen toe. De hond bleek een echte spring in het veld en elke keer als ik door mijn knieën zakte voor een foto dacht hij dat ik wilde spelen. Een hele uitdaging om het gezinnetje samen op de foto te krijgen. Maar er kwamen toch genoeg momenten voorbij dat dat lukte. De kleine mocht ook nog even in bad maar dat was geen groot succes, dus snel aankleden en lekker drinken. Daarna viel hij lekker in slaap en hebben we nog wat "geposeerde"  foto's gemaakt die volgens mij helemaal gelukt zijn!

Lisette en Jeroen, wat een gezellige ochtend! Bedankt dat ik dit moment en jullie gezin mocht vastleggen!

blog-1_resize

blog-2_resize

blog-3_resize

blog-4_resize

blog-5_resize

blog-6_resize

blog-7_resize

blog-8_resize

blog-9_resize

blog-10_resize

blog-11_resize

blog-12_resize

blog-13_resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram